Vivarium Logo 150x90 VIVARIUM
EINDHOVEN
Voorpagina
 
Vereniging
Informatie
Aanmelden
 
Agenda
District
Kalender
 
Nieuwsbrief
Archief
Bibliotheek
Links
 
Vorige pagina

EXTERNE KALENDER

Als u nog een evenement heeft voor deze pagina, laat het dan even weten aan de

| mei | juni | juli | aug | sep | okt | nov | dec | 2016 | jan | feb | mrt | apr |

23 mei: Bijeenkomst Poecilia Maarn

Op zaterdag 23 mei organiseert Poecilia een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 12u30. Meer informatie op de website www.poecilia.nl.

25 mei: Pinkster open dag Aquabeek Handel

Op maandag 25 mei, tweede Pinksterdag, organiseert Aquabeek de jaarlijkse Pinkster open dag in hun zaak aan de St. Magdalenaweg 6 te Handel (Gemert). Open van 10 tot 16 uur, tijdens de open dag geldt een korting van 25% op vissen en voer. Meer informatie op www.aquabeek.nl.

30 mei: Gifkikkerdag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 30 mei organiseert Zoo Zajac een gifkikkerdag met lezingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie volgt op website zajac.de.

30 mei: Aquariumbeurs Leverkusen (D)

Op zaterdag 30 mei organiseert Aquaterralev.de de Aquaristika aquarium- en terrariumbeurs in de Bürgerhalle aan de Hauptstrasse 150 te Leverkusen (Duitsland). Open van 10 tot 14 uur, toegang gratis. Meer informatie www.aquaterralev.de.

31 mei: Ruilbeurs Blauwe Alg Kessel (B)

Op zondag 31 mei organiseert Blauwe Alg hun jaarlijkse aquarium- en vijverruilbeurs in gemeenschapscentrum "'t Dorp" aan de Berlaarsesteenweg 4 te Kessel (België). Open van 10 tot 15 uur, toegang gratis. Meer info op website www.blauwealg.be.

31 mei: Internationale aquariumbeurs Belgrade (B)

Op zondag 31 mei organiseert de InterClub Aquariophilie et Ichtyologie Francophone de negende Internationale Aquariumbeurs in zaal André Guisset aan de Rue do Bia Bouquet 2 te Belgrade (Namen – België). Open van 10 tot 15 uur, toegang € 2,–. Meer informatie op de (franstalige) website: www.icaif.be.

6 juni: Vijverdag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 6 juni organiseert Zoo Zajac een vijverdag in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie is te vinden op website zajac.de.

7 juni: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 7 juni organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Expo Center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

14 juni: Houtlandse ruilbeurs Torhout (B)

Op zondag 14 juni organiseert Skalaar Torhout de achttiende Houtlandse aquarium, terrarium en vijver ruilbeurs in zaal "Sparrenhove" aan de Herderstraat 3 te Torhout (België). Open van 9u30 tot 16 uur, gratis toegang. Info: www.skalaar.be.

20 juni: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 20 juni organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur.

21 juni: Cichliden- en siervissenbeurs Viernheim (D)

Op zondag 21 juni organiseert aquariumvereniging Cichliden Freunde Viernheim een cichliden- en siervissenbeurs in hun verenigingsgebouw aan de Am Lampertheimer Weg 11 te Viernheim (Duitsland). Open van 9u30 tot 12 uur, toegang gratis. Meer informatie op website www.cichliden-freunde.de.

27 juni: Betta topdag met beurs Malderen (B)

Op zaterdag 27 juni organiseert Betta een grote openluchtbeurs in en rond hun lokaal aan de Handelsstraat 75 te Malderen (België). Open vanaf 14 uur, barbecue open vanaf 17 uur, toegang gratis, deelname barbecue "aan anti-crisisprijzen". Meer informatie op www.betta.be.

4 juli: Labyrintvissendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 4 juli organiseert Zoo Zajac een labyrintvissendag en bettatentoonstelling in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie volgt op website zajac.de.

5 juli: 26e LimBeurs Houthalen-Helchteren (B)

Op zondag 5 juli organiseert de federatie van aquarium- en terrariumklubs uit Limburg van de BBAT de 26e LimBeurs in instituut Don Bosco aan de Don Boscostraat 6 te Houthalen-Helchteren (België). Open van 10 tot 16 uur. Meer informatie op website www.limbeurs.be.

11 juli: DKG bijeenkomst Neuss (D)

Op zaterdag 11 juli organiseert de regiogroep West van de Deutsche Killifisch Gemeinschaft de een bijeenkomst in Brauereiausschank Frankenheim aan de Bahnhofstrasse 50 te Neuss/Holzheim (Duitsland). Aanvang 15 uur. Meer informatie op website www.killi.org

19 juli: Cichliden- en siervissenbeurs Viernheim (D)

Op zondag 19 juli organiseert aquariumvereniging Cichliden Freunde Viernheim een cichliden- en siervissenbeurs in hun verenigingsgebouw aan de Am Lampertheimer Weg 11 te Viernheim (Duitsland). Open van 9u30 tot 12 uur, toegang gratis. Meer informatie op website www.cichliden-freunde.de.

8 t/m 16 augustus: Siervisshow Kessel (B)

Van zaterdag 8 tot en met zondag 16 augustus organiseert aquariumvereniging Blauwe Alg hun siervisshow 2015. Meer informatie volgt op www.blauwealg.be.

8 t/m 10 augustus: Aquariumtentoonstelling Wilrijk (B)

Van zaterdag 8 tot en met maandag 10 augustus organiseert aquariumvereniging Rosaceus hun 33e tentoonstelling, in de lokalen van het Sint-Ursula instituut aan de Sint-Camillusstraat 33 te Wilrijk (België).

16 augustus: Cichliden- en siervissenbeurs Viernheim (D)

Op zondag 16 augustus organiseert aquariumvereniging Cichliden Freunde Viernheim een cichliden- en siervissenbeurs in hun verenigingsgebouw aan de Am Lampertheimer Weg 11 te Viernheim (Duitsland). Open van 9u30 tot 12 uur, toegang gratis. Meer informatie op website www.cichliden-freunde.de.

22 t/m 24 augustus: Siervisshow Schoten (B)

Van zaterdag 22 tot en met maandag 24 augustus organiseert Pristella - Schoten haar siervisshow 2015 met permanente ruilbeurs in zaal Don Bosco aan de Hendrik Consciencestraat 2 te Schoten (België). Met permanente ruilbeurs stand met vleesetende planten. Open van 10 tot 18 uur, maandag vanaf 14 uur. Meer informatie op www.ahvpristella.be.

23 augustus: Aquarium- en terrarium- en vijverbeurs Oostende (B)

Op zondag 23 augustus organiseert Oostende Platy de "Aquarium-, Terrarium- en vijver beurs van de kust" in Dienstencentrum "De Schelpe" aan de Alisabethlaan/Schelpenstraat 20 te Oostende (België). Open van 10 tot 16 uur, toegang gratis.

23 augustus: Terraria/tentoonstelling Hasselt (B)

Op zondag 23 augustus organiseert TER in samenwerking met Tanichthys Hasselt een terrariumbeurs in ontmoetingscentrum Rapertingen aan de Luikersteenweg 395 te Hasselt (België). Ook dit jaar weer speciale aandact voor Bonsai en orchideeën Open van 11 tot 15 uur, toegang € 5,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

29 en 30 augustus: Tilburgse Terrarium Dagen

De Tilburgse Terrarium Vereniging en Dierenpark De Oliemeulen organiseren op zaterdag 29 en zondag 30 augustus de Tilburgse Terrarium Dagen in Dierenpark De Oliemeulen aan de Reitse Hoevenstraat 30 te Tilburg. 1500 vierkante meter aan stands met verenigingen, reptielen, geleedpotigen, amfibieën en benodigdheden. Open van 10 tot 17 uur. Meer informatie en een kortingsbon zijn te vinden op www.oliemeulen.nl

5 t/m 27 september: Aqua-Hortus Leiden

Van zaterdag 5 tot en met zondag 27 september organiseren LATV De Natuurvriend, Delft Blue Azureus en de Hortus Botanicus Leiden de tentoonstelling Aqua Hortus 2015 in de Hortus aan de Rapenburg 73 te Leiden. "Ons doel: Een feest organiseren in de Hortus in Leiden wat zijn weerga niet kent. Waarbij Aquaria en Terraria planten en dieren in de schijnwerpers zullen staan, waardoor onze en uw hobby gepromoot gaat worden." Meer informatie op www.aquahortus2015.nl.

5 en 6 september: Hengelsport Outdoor Fair 2015 Maurik

Op zaterdag 5 en zondag 6 september organiseert Publishing House de Hengelsport Outdoor Fair 2015 op Eiland van Maurik, 4021 GG Maurik. De NBAT zal hier aanwezig zijn om ook de andere manier van vissen onder de aandacht te brengen. Open van 10 tot 17 uur, toegang € 10,–, kinderen tot en met 12 jaar gratis. Online kaarten te koop met € 2,50 korting en meer informatie op hs-outdoorfair.nl

6 september: Visbeurs Hamburg (D)

Op zondag 6 september organiseert aquarium- en terrariumvereniging Sagittaria de grootste vivaristiekbeurs van Noord-Duitsland met vissen, planten en terraristiek in winkelcenrtum Jenfeld aan de Rodigalle 303 te Hamburg (Duitsland). Open van 14 uur tot 16u30, toegang € 2,–. Meer informatie op website www.sagittaria.de.

12 september: DKG bijeenkomst Neuss (D)

Op zaterdag 12 september organiseert de regiogroep West van de Deutsche Killifisch Gemeinschaft de een bijeenkomst in Brauereiausschank Frankenheim aan de Bahnhofstrasse 50 te Neuss/Holzheim (Duitsland). Aanvang 15 uur. Meer informatie op website www.killi.org

12 september: Aquariumbeurs Hannover (D)

Op zaterdag 12 september organiseert aquarumvereniging Hannover Ost een aquariumbeurs in school Roderbruch aan de Rotekreustrasse 23 te Hannover (Duitsland). Open van 15 tot 17 uur. Meer informatie op www.vereinsfreunde-hannover-ost.de.

19 september: Aquariumbeurs Leverkusen (D)

Op zaterdag 19 september organiseert Aquaterralev.de de Aquaristika aquarium- en terrariumbeurs in de Bürgerhalle aan de Hauptstrasse 150 te Leverkusen (Duitsland). Open van 10 tot 14 uur, toegang gratis. Meer informatie www.aquaterralev.de.

20 september: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 20 september organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Expo Center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

20 september: Cichliden- en siervissenbeurs Viernheim (D)

Op zondag 20 september organiseert aquariumvereniging Cichliden Freunde Viernheim een cichliden- en siervissenbeurs in hun verenigingsgebouw aan de Am Lampertheimer Weg 11 te Viernheim (Duitsland). Open van 9u30 tot 12 uur, toegang gratis. Meer informatie op website www.cichliden-freunde.de.

26 september t/m 4 oktober: Nationale tentoonstelling Leuven (B)

Van zaterdag 26 september tot en met zondag 4 oktober organiseert de BBAT weer een nationale tentoonstelling, ditmaal in de Oranjerie van de Kruidtuin aan de Kapucijnenvoer 30 te Leuven (België). Open alle dagen van 10 tot 20 uur, behalve op zaterdag 26 september vanaf 14 uur en op zondag 4 oktober tot 17 uur. Meer informatie volgt op www.bbat.be.

27 september: Naturaria fair 2015 Antwerpen (B)

Op zondag 27 september organiseren Terra en Aquatom al weer de dertiende Naturaria fair in het bouwcentrum van de Antwerp Expo aan de J. v. Rijswijcklaan 191 te Antwerpen (België). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 9,–. Info: www.naturaria-fair.be.

27 september: Terrariumbeurs Hamburg (D)

Op zondag 27 september organiseert aquariumvereniging Wir Aquarianer een siervisbeurs voor zoet- en zeewater in de school aan de Öjendorfer Damm 8 te Hamburg-Jenfeld (Duitsland). Open van 10 uur tot 12u30, toegang € 2,–, kinderen tot 16 jaar gratis. Meer informatie www.wir-aquarianer.de

3 oktober: Kikkerdag Nieuwegein

Op zaterdag 3 oktober organiseert Dendrobatidae Nederland hun 55e internationale kikkerdag in 't Veerhuis aan de Nijemonde 4 te Nieuwegein. Verkoop van nakweek gifkikkers en amfibieën, standhouders met planten (bromelia's, mossen, orchideeën etc.), terrariumbenodigdheden, boeken en nog veel meer, fruitvliegen en andere voedseldieren en natuurlijk kan er ook een hapje en drankje genuttigd worden. Open van 12 tot 16 uur, toegang € 5,–, gratis voor leden van Dendrobatidae Nederland. Meer info op website www.gifkikkerportaal.nl.

9 en 10 oktober: Cichlidendagen Duisburg (D)

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober organiseert Zoo Zajac cichlidendagen met lezingen en productpresentaties in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Gedetailleerde informatie is te vinden op de website zajac.de.

10 oktober: Aquariumbeurs Hannover (D)

Op zaterdag 10 oktober organiseert aquarumvereniging Hannover Ost een aquariumbeurs in school Roderbruch aan de Rotekreustrasse 23 te Hannover (Duitsland). Open van 15 tot 17 uur. Meer informatie op www.vereinsfreunde-hannover-ost.de.

11 oktober: aquariumbeurs Biskirchen (D)

Op zondag 11 oktober organiseert aquariumvereniging 1980 Biskirchen een vissen- en plantenbeurs op de bovenverdieping van de oude school aan de Schulstrasse 12 te Leun/Biskirchen (Duitsland). Open van 10 tot 13 uur, toegang gratis. Meer informatie www.aquarium-club-biskirchen.de

11 oktober: aquariumbeurs Hassloch (D)

Op zondag 11 oktober organiseert aquarium- en terrariumvereniging Hassloch een vissen- en plantenbeurs in de sporthal van de Schillerschool aan de Pfalplatz 1 te Hassloch (Duitsland). Open van 9u30 tot 14 uur, toegang gratis. Meer informatie www.aquaterra-hassloch.de

17 oktober: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 17 oktober organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur.

17 oktober: bijeenkomst IRG landsgroep België Klein-Willebroek (B)

Op zaterdag 17 oktober organiseert de landsgroep België van het Internationaal Regenboogvissen Gezelschap een bijeenkomst met ruilbeurs en lezing in het lokaal van aquariumvereniging De Minor aan de Schoolstraat 24 te Klein-Willebroek (België). Open vanaf 13u30, toegang gratis. Meer informatie via website www.regenboogvissen.be.

18 oktober: Cichliden- en siervissenbeurs Viernheim (D)

Op zondag 18 oktober organiseert Cichliden Freunde aquariumvereniging een cichliden- en siervissenbeurs in hun verenigingsgebouw aan de Am Lampertheimer Weg 11 te Viernheim (Duitsland). Open van 9u30 tot 12 uur, toegang gratis. Meer informatie op website www.cichliden-freunde.de.

18 oktober: Visbeurs Wustrow (D)

Op zondag 18 oktober organiseert aquarium- en terrariumvereniging Lüchow-Dannenberg een visbeurs in de Christian-Henning-Schule aan de Salzwedeler Strasse 4a te Wustrow (Duitsland). Open van 10 tot 13 uur. Meer informatie op website zajac.de.

24 en 25 oktober: Aquavaria Vianen

Op zaterdag 24 en zondag 25 oktober organiseren Daphnia Boxtel en de Discus Club Holland de Aquavaria, een tweedaagse beurs met het wereldkampioenschap discusvissen van de Discus Club Holland, op zaterdag de landelijke Aqua Terra dag van de NBAT en op zondag de Nationale Cichliden Dag van de NVC en in Sportcentrum Helsdingen aan de Westelijke Parallelweg 1 te Vianen. Meer informatie volgt op www.aquavaria.nl.

24 en 25 oktober: Tentoonstelling en beurs Darmstadt (D)

Op zaterdag 24 en zondag 25 oktober organiseert aquarium- en terrariumvereniging Hottonia hun najaarstentoonstelling en vissen- en plantenbeurs in hun verenigingsgebouw aan de Am Judenteich 16 te Darmstadt (Duitsland). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 2,–, kinderen gratis. Meer informatie op www.hottonia.de

25 oktober: Terraria Zwolle

Op zondag 25 oktober organiseert TER een terrariumbeurs in de IJsselhallen aan de Rieteweg 4 te Zwolle. Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

25 oktober: Terrariumbeurs Osnabrück (D)

Op zondag 25 oktober organiseert Terraxotica Germany de Terraxotica Germany Osnabrück beurs in de Gartlage Halle aan de Schlachthofstrasse 48 te Osnabrück (Duitsland). Open vanaf 10 uur, toegang € 6,–, kinderen vanaf 6 jaar € 3,–. Meer informatie www.terraxotica-germany.de.

1 november: Terraria Gent (B)

Op zondag 1 november organiseert TER een terrariumbeurs aan de Van Rysselberghedreef 2 in het Citadelpark B te Gent (België). Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

1 november: Terrariumbeurs Hamburg (D)

Op zondag 1 november organiseert aquariumvereniging Wir Aquarianer een siervisbeurs voor zoet- en zeewater in de school aan de Öjendorfer Damm 8 te Hamburg-Jenfeld (Duitsland). Open van 10 uur tot 12u30, toegang € 2,–, kinderen tot 16 jaar gratis. Meer informatie www.wir-aquarianer.de

7 november: Dwergcichlidendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 7 november organiseert Zoo Zajac in samenwerking met de DCG-Niederrhein een dwergcichlidendag met lezingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie op website zajac.de.

7 november: DKG bijeenkomst Neuss (D)

Op zaterdag 7 november organiseert de regiogroep West van de Deutsche Killifisch Gemeinschaft de een bijeenkomst in Brauereiausschank Frankenheim aan de Bahnhofstrasse 50 te Neuss/Holzheim (Duitsland). Aanvang 15 uur. Meer informatie op website www.killi.org

7 november: Aquariumbeurs Hannover (D)

Op zaterdag 7 november organiseert aquarumvereniging Hannover Ost een aquariumbeurs in school Roderbruch aan de Rotekreustrasse 23 te Hannover (Duitsland). Open van 15 tot 17 uur. Meer informatie op www.vereinsfreunde-hannover-ost.de.

8 november: Dag van de Kweekcentrale Leuven (B)

Op zondag 8 november organiseert De Siervis Leuven alweer de 22e "Dag van de Kweekcentrale," een grote hobbybeurs in hun lokaal aan de Kolonel Begaultlaan 15 te Wilsele-Leuven (België). "Zoals steeds kan je ook nu weer kiezen uit een ruim aanbod aan vissen, planten en aquariummateriaal, U aangeboden door bekende standhouders uit binnen- en buitenland." Open van 10 tot 16 uur, toegang gratis. Meer informatie op website www.desiervis.be.

8 november: aquariumbeurs Biskirchen (D)

Op zondag 8 november organiseert aquariumvereniging 1980 Biskirchen een vissen- en plantenbeurs op de bovenverdieping van de oude school aan de Schulstrasse 12 te Leun/Biskirchen (Duitsland). Open van 10 tot 13 uur, toegang gratis. Meer informatie www.aquarium-club-biskirchen.de

15 november: Terrariumbeurs Bremen (D)

Op zondag 15 november organiseert Terraxotica Germany de Terraxotica Germany Bremen beurs in hal 3 van de Messe van Bremen aan de Theodor-Neuss-allee 21-23 te Bremen (Duitsland). Open vanaf 10 uur, toegang € 6,–, kinderen vanaf 6 jaar € 3,–. Meer informatie www.terraxotica-germany.de

15 november: Visbeurs Hamburg (D)

Op zondag 15 november organiseert aquarium- en terrariumvereniging Sagittaria de grootste vivaristiekbeurs van Noord-Duitsland met vissen, planten en terraristiek in winkelcenrtum Jenfeld aan de Rodigalle 303 te Hamburg (Duitsland). Open van 14 uur tot 16u30, toegang € 2,–. Meer informatie op website www.sagittaria.de.

15 november: Cichliden- en siervissenbeurs Viernheim (D)

Op zondag 15 november organiseert aquariumvereniging Cichliden Freunde Viernheim een cichliden- en siervissenbeurs in hun verenigingsgebouw aan de Am Lampertheimer Weg 11 te Viernheim (Duitsland). Open van 9u30 tot 12 uur, toegang gratis. Meer informatie op website www.cichliden-freunde.de.

21 en 22 november: Vivarium 2015 Nieuwegein

Op zaterdag 21 en zondag 22 november vindt de zevende editie plaats van de Vivarium beurs, ook nu in de "Beursfabriek" (de nieuwe naam van Home Boxx) aan de Symfonielaan 1 te Nieuwegein. Meer informatie is te vinden op website www.vivariumbeurs.nl.

28 november: Bijeenkomst Poecilia Maarn

Op zaterdag 28 november organiseert Poecilia een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 12u30. Meer informatie op de website www.poecilia.nl.

28 november: Ongewerveldendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 28 november organiseert Zoo Zajac een ongewerveldendag met lezingen, produktpresentaties en een grote garnalententoonstelling in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie volgt op website zajac.de.

29 november: Terrariumbeurs Hamburg (D)

Op zondag 29 november organiseert aquariumvereniging Wir Aquarianer een siervisbeurs voor zoet- en zeewater in de school aan de Öjendorfer Damm 8 te Hamburg-Jenfeld (Duitsland). Open van 10 uur tot 12u30, toegang € 2,–, kinderen tot 16 jaar gratis. Meer informatie www.wir-aquarianer.de

5 december: Aquariumbeurs Hannover (D)

Op zaterdag 5 december organiseert aquarumvereniging Hannover Ost een aquariumbeurs in school Roderbruch aan de Rotekreustrasse 23 te Hannover (Duitsland). Open van 15 tot 17 uur. Meer informatie op www.vereinsfreunde-hannover-ost.de.

5 december: Aquariumbeurs Leverkusen (D)

Op zaterdag 5 december organiseert Aquaterralev.de de Aquaristika aquarium- en terrariumbeurs in de Bürgerhalle aan de Hauptstrasse 150 te Leverkusen (Duitsland). Open van 10 tot 14 uur, toegang gratis. Meer informatie www.aquaterralev.de.

6 december: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 6 december organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Euretco Expo center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

13 december: aquariumbeurs Biskirchen (D)

Op zondag 13 december organiseert aquariumvereniging 1980 Biskirchen een vissen- en plantenbeurs op de bovenverdieping van de oude school aan de Schulstrasse 12 te Leun/Biskirchen (Duitsland). Open van 10 tot 13 uur, toegang gratis. Meer informatie www.aquarium-club-biskirchen.de

13 december: aquariumbeurs Hassloch (D)

Op zondag 13 december organiseert aquarium- en terrariumvereniging Hassloch een vissen- en plantenbeurs in de sporthal van de Schillerschool aan de Pfalplatz 1 te Hassloch (Duitsland). Open van 9u30 tot 14 uur, toegang gratis. Meer informatie www.aquaterra-hassloch.de

19 december: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 19 december organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur.

20 december: Cichliden- en siervissenbeurs Viernheim (D)

Op zondag 20 december organiseert aquariumvereniging Cichliden Freunde Viernheim een cichliden- en siervissenbeurs in hun verenigingsgebouw aan de Am Lampertheimer Weg 11 te Viernheim (Duitsland). Open van 9u30 tot 12 uur, toegang gratis. Meer informatie op website www.cichliden-freunde.de.

2016

20 februari 2016: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 20 februari 2016organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur.

16 april 2016: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 16 april 2016organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur.

Geraadpleegde sites voor deze kalender:

De redactie van Vivarium onderhoudt in de nieuwsbrief een externe evenementenkalender. Op deze webpagina plaatsen we dezelfde informatie. Omdat we hier niet, zoals in de per post gestuurde nieuwsbrief, gebonden zijn aan een maximum aantal pagina's zal deze webpagina meer (latere) evenementen weergeven dan de nieuwsbrief, maar in principe zullen alle evenementen ook in onze nieuwsbrief worden gepubliceerd (als we ze op tijd vinden!).

Heevis
Aquariumcentrum Helmond
U koopt toch ook
bij onze

Chrisgarnalenshop
Poko Voer
Hier had uw

kunnen staan!
Aquarium Coenen
©2006–2015 Vivarium en auteurs. All rights reserved.
Voorpagina  Vereniging Informatie Aanmelden  Agenda District Kalender  Nieuwsbrief Archief Bibliotheek Links  Terug naar vorige pagina Naar begin van pagina