Vivarium Logo 150x90 VIVARIUM
EINDHOVEN
Voorpagina
 
Vereniging
Informatie
Aanmelden
 
Agenda
District
Kalender
 
Nieuwsbrief
Archief
Bibliotheek
Links
 
Vorige pagina

EXTERNE KALENDER

Als u nog een evenement heeft voor deze pagina, laat het dan even weten aan de

| mrt | apr | mei | juni | juli | aug | sep | okt | nov | dec | 2018 | jan | feb |

Maart

4 maart: ADA Aquascapingdag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 4 maart organiseert Zoo Zajac in samenwerking met de firma Aqua Design Amano (ADA) een aquascapingdag in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie is te vinden op website zajac.de.

5 maart: Opendeurdag en beurs Libramont (B)

Op zondag 5 maart organiseert de aquariumvereniging van Libramont een opendeurdag en beurs van vissen, planten en materiaal aan de Rue du Village 17 te Libramont (België). Open van 9 tot 16 uur. Meer informatie op www.aqualibramontois.be

11 maart: beurs Franière (Namen, B)

Op zaterdag 11 maart organiseert de Société Aquariophile Wallonne een beurs aan de Rue Deminche 15 te Franière (België). Open van 10 tot 16 uur, toegang gratis.

11 maart: Terrariumbeurs Hamm (D)

Op zaterdag 11 maart organiseert Terraristika Hamm "de grootste beurs voor terrariumdieren ter wereld", in de Zentralhallen Hamm aan de Ökonomierat-Peitzmeier-Platz 2-4 te Hamm (Duitsland). Open vanaf 10 uur, toegang € 10,–. Meer informatie www.terraristika.de.

12 maart: Nationale Cichlidendag Odijk

Op zondag 12 maart organiseert de NVC weer de Nationale Cichlidendag in Dorpshuis Odijk aan het Rijneiland 7 te Odijk, aanvang 10 uur. Meer informatie op www.nvcweb.nl.

12 maart: Reptilica Arnhem

Op zondag 12 maart organiseert Reptilica een terrariumbeurs in de Eusebiuskerk aan het Kerkplein 1 te Arnhem. Open van 11 tot 16 uur, toegang € 5,– voor volwassenen, 65+ en kinderen tot 12 jaar € 3,50. Meer informatie op www.reptilica.nl.

12 maart: Ruilbeurs Izegem (B)

Op zondag 12 maart organiseert Danio Rerio Izegem een vijver-, aquarium- en terrariumbeurs in de zaal "Iso" aan de Sint-Jorisstraat 62 te Izegem (België). Aanbod voor zowel vijver-, aquarium- en terrariumliefhebbers; van dieren tot materialen. Open van 9u30 tot 16 uur, gratis toegang. Meer informatie op website www.daniorerio.be.

12 maart: Beurs Baudour (B)

Op zondag 12 maart organiseren Le Botia Club de Saint-Ghislain en de Cercle de Pisciculture de Jemappes een aquariumbeurs in de Salle Polyvalente du Parc de Baudour aan de Rue du Parc te Baudour (België). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 3,– met gratis consumptie. Meer informatie op lebotia-club.weebly.com.

18 maart: Bijeenkomst WAP Maarn

Op zaterdag 18 maart organiseert de Werkgroep Aquatische Planten een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 11 uur.

18 maart: Uitslagavond districtskeuring Oss

Op zaterdag 18 maart organiseert Xiphophorus Oss de uitslagavond van de districtskeuring van het district Brabant van de NBAT. Meer informatie volgt.

19 maart: Twentse Aqua-Terra beurs Almelo

Op zondag 19 maart organiseert Betta Splendens de Twentse Aqua-Terra beurs in wijkcentrum De Schelf aan het Binnenhof 51 te Almelo. Open van 11 tot 16 uur. Meer informatie op www.bettasplendens.nl.

25 maart: bijeenkomst IRG landsgroep België Klein-Willebroek (B)

Op zaterdag 25 maart organiseert de landsgroep België van het Internationaal Regenboogvissen Gezelschap een bijeenkomst met ruilbeurs en lezing in het lokaal van aquariumvereniging De Minor aan de Schoolstraat 24 te Klein-Willebroek (België). Meer informatie via website www.regenboogvissen.be.

25 maart: congres AKFB Gosselies (B)

Op zaterdag 25 maart organiseert de AKFB een internationale beurs in het hotel van het vliegveld van Charleroi aan de Chaussee de Courcelles 115 te Gosselies (België). Van 11 tot 13 uur een veiling van zeldzame soorten killivissen en vanaf 14u30 is er een beurs van visen en materialen. Meer informatie is te vinden op website www.akfb.be.

April

1 april: Zeewaterdag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 1 april organiseert Zoo Zajac een zeewaterdag met lezingen en productpresentaties in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie op website zajac.de.

2 april: AquaVaria Voorjaarsbeurs Boxtel

Op zondag 2 april organiseert Daphnia de AquaVaria Voorjaarsbeurs in gemeenschapshuis "De Walnoot" aan de Reginahof 1 (zijstraat van de Van Beekstraat) te Boxtel. Open van 10 tot 16 uur, toegang € 5,–. Meer informatie volgt op www.daphniaboxtel.nl.

2 april: Reptielenbeurs Dortmund (D)

Op zondag 2 april organiseert Reptilienboersen.de de 49e internationale terrariumbeurs in de Fredenbaumhalle 1 aan de Burgweg 16-22 2 te Dortmund (Duitsland). Reptielen, amfibieën, insecten, spinnen, slangen, schildpadden, kikkers, hagedissen, terraria, literatuur, planten, toebehoren, voedseldieren en nog veel meer. Open van 11 tot 15 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 12 jaar € 2,–.

8 april: ALV met aansluitend lezing NVC Odijk

Op zondag 8 april organiseert de Nederlandse Vereniging van Cichlidenliefhebbers de ALV met aansluitend een lezing in Het Dorpshuis aan het Rijneiland 7 te Odijk. Meer informatie op www.nvcweb.nl

8 april: Kikkerdag Nieuwegein

Op zondag 8 april organiseert Dendrobatidae Nederland hun 58e internationale kikkerdag in 't Veerhuis aan de Nijemonde 4 te Nieuwegein. Verkoop van nakweek gifkikkers en amfibieën, standhouders met planten (bromelia's, mossen, orchideeën etc.), terrariumbenodigdheden, boeken en nog veel meer, fruitvliegen en andere voedseldieren en natuurlijk kan er ook een hapje en drankje genuttigd worden. Open van 12 tot 16 uur, toegang € 5,–, gratis voor leden van Dendrobatidae Nederland. Meer info op website www.gifkikkerportaal.nl.

15 april: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 15 april organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

16 april: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 16 april organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Expo Center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

22 april: aquarium- en orchideeënbeurs La Louvière (B)

Op zaterdag 22 april mei organiseert aquariumvereniging Le Scalaire du Centre een aquarium- en orchideeënbeurs in het Provinciaal Atheneum aan de Boulevard du Tivoli 1 te La Louvière (België). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 1,–.

22 en 23 april: Interkoi en Aquaristiek Kalkar (D)

Op zaterdag 22 en zondag 23 april organiseert Interkoi een beurs met het Europees Koikampioenschap, Betta kampioenschap, aquaristiek, Bonsai en nog veel meer in Wunderland Kalkar aan de Griether Strasse 110-120 te Kalkar (Duitsland). Meer informatie op www.interkoi.de.

28 t/m 30 april: Animal Event Hilvarenbeek

Van vrijdag 28 tot en met zondag 30 april vindt Nederlands grootste dierenevenement Animal Event plaats in Event Center Beekse Bergen aan de Beekse Bergen 1 te te Hilvarenbeek, met voor jong en oud van alles te doen op dierengebied. Open van 10 tot 17 uur, toegang € 16,50, kinderen tot 12 jaar € 14,–, kinderen tot 3 jaar gratis. Parkeren € 6,–. Online kaartjes kopen met € 1,50 per kaartje korting kan op de site www.animal-event.info, waarop ook veel meer informatie te vinden is over alle activiteiten. Honden zijn ook van harte welkom en je kunt met je hond deelnemen aan diverse workshops.

29 april: Waterplantendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 29 april organiseert Zoo Zajac een waterplantendag met lezingen, workshops en aanbiedingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie op website zajac.de.

29 april: Opendeurdag Betta Buggenhout (B)

Op zaterdag 29 april organiseert Betta Buggenhout hun jaarlijkse opendeurdag, "met massa's vissen en planten voor vijver en aquarium; met gratis pannenkoeken en koffie voor alle bezoekers (van 14 tot 17 uur)," in en rond hun lokaal aan de Handelsstraat 75 te Londerzeel (Malderen, België). Open van 14 tot 19 uur. Meer informatie op www.betta.be.

30 april: Terrariumbeurs Hannover (D)

Op zondag 30 april organiseert Terrariumbeurs Hannover een terrariumbeurs in de Glashalle van het Hannover Congres Centrum aan de Theodor-Neuss-Platz 1-3 te Hannover (Duitsland) Open van 10 tot 16 uur, toegang € 7,–, kinderen van 3 tot 14 jaar € 3,–. Meer informatie op www.terrarienboerse-hannover.de.

Mei

8 mei: Labyrintvissendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 6 mei organiseert Zoo Zajac een labyrintvissendag en bettatentoonstelling in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie volgt op website zajac.de.

7 mei: Terraria Gent (B)

Op zondag 7 mei organiseert TER een terrariumbeurs aan de Van Rysselberghedreef 2 in het Citadelpark B te Gent (België). Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

14 mei: Ruilbeurs Blauwe Alg Kessel (B)

Op zondag 14 mei organiseert Blauwe Alg hun jaarlijkse aquarium- en vijverruilbeurs in gemeenschapscentrum "'t Dorp" aan de Berlaarsesteenweg 4 te Kessel (België). Open van 10 tot 15 uur, toegang gratis. Meer info op website www.blauwealg.be.

20 mei: Bijeenkomst Poecilia Maarn

Op zaterdag 20 mei organiseert Poecilia een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 12u30. Meer informatie op de website www.poecilia.nl.

21 mei: Reptilica Leiden

Op zondag 21 mei organiseert Reptilica een terrariumbeurs in de Holiday Inn aan de Haagse Schouwweg 10 te Leiden. Open van 11 tot 16 uur, toegang € 5,– voor volwassenen, 65+ en kinderen tot 12 jaar € 3,50. Meer informatie op www.reptilica.nl.

25 t/m 28 mei: Aquarium – Terrarium Show Lille (B)

Van donderdag 25 tot em met zondag 28 mei organiseert Daphnia weer hun aquarium – terrarium show, nu met als thema "Landschap", in de Oude melkerij aan de Gierlebaan te Lille (België). Open op donderdag t/m zaterdag van 13 tot 22 uur, zondag van 13 tot 18 uur, toegang € 3,–, BBAT-leden € 2,–. Meer informatie op website www.daphnia.be.

27 mei: Bijeenkomst NVC Odijk

Op zondag 27 mei organiseert de Nederlandse Vereniging van Cichlidenliefhebbers een bijeenkomst met twee lezingen en een Visbeurs in Het Dorpshuis aan het Rijneiland 7 te Odijk. Meer informatie op www.nvcweb.nl

Juni

4 juni: Internationale aquariumbeurs Belgrade (B)

Op zondag 4 juni organiseert de InterClubs Aquariophilie et Ichtyologie Francophone de elfde Grote Aquariumbeurs voor vissen, garnalen, planten en materiaal in zaal André Guisset aan de Place do Bia Bouquet 2 te Belgrade (Namen – België). Open van 10 tot 15 uur, toegang € 1,–. Meer informatie op de (franstalige) website: www.icaif.be.

9 t/m 11 juni: IRG Jaarcongres Asperen

Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 juni organiseert dit jaar de Nederlandse afdeling van het Internationaal Regenboogvissen Gezelschap het jaarlijkse IRG-congres in hotel "De Schildkamp" aan de Leerdamseweg 44 te Asperen, met op zaterdagochtend van 10 tot 12 uur een grote visbeurs en op zaterdagmiddag en zondagochtend een aantal lezingen. Meer informatie volgt op www.irg-nederland.nl en www.irg-online.de.

11 juni: Reptilica Roosendaal

Op zondag 11 juni organiseert Reptilica een terrariumbeurs in het Metsj Point aan De Stok 12 te Roosendaal. Open van 11 tot 16 uur, toegang € 5,– voor volwassenen, 65+ en kinderen tot 12 jaar € 3,50. Meer informatie op www.reptilica.nl.

17 juni: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 17 juni organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

24 juni: Betta topdag met beurs Malderen (B)

Op zaterdag 24 juni organiseert Betta een grote openluchtbeurs in en rond hun lokaal aan de Handelsstraat 75 te Malderen (België). Meer informatie op www.betta.be.

25 juni: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 25 juni organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Expo Center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

Juli

2 juli: LimBeurs 2017 GEANNULEERD

Wegens grote renovatiewerken aan de gebouwen van Don Bosco zal er in 2017 geen LimBeurs kunnen doorgaan. De 28e editie van de Lim(burgse-ruil)Beurs zal plaatsvinden op de eerste zondag van juli in 2018. Meer informatie op website www.limbeurs.be.

2 juli: Reptielenbeurs Dortmund (D)

Op zondag 2 juli organiseert Reptilienboersen.de de 49e internationale terrariumbeurs in de Fredenbaumhalle 1 aan de Burgweg 16-22 2 te Dortmund (Duitsland). Reptielen, amfibieën, insecten, spinnen, slangen, schildpadden, kikkers, hagedissen, terraria, literatuur, planten, toebehoren, voedseldieren en nog veel meer. Open van 11 tot 15 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 12 jaar € 2,–.

Augustus

20 augustus: Terrarium Hasselt (B)

Op zondag 20 augustus organiseert TER een terrariumbeurs in ontmoetingscentrum Rapertingen aan de Luikersteenweg 395 te Hasselt (België). Ook dit jaar weer speciale aandacht voor Bonsai en orchideeën Open van 11 tot 15 uur, toegang € 5,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

25 t/m 27 augustus: tentoonstelling Killi Fish Nederland Asperen

Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus organiseert Killi Fish Nederland al weer de veertigste Killi Fish Nederland Tentoonstelling, ook dit jaar weer in partycentrum "De Schildkamp" aan de Leerdamseweg 44 te Asperen. Ook dit jaar weer in samenwerking met Poecilia, de vereniging levendbarende tandkarpers. Toegang gratis, op zaterdag open van 10 uur tot 18 uur, met diverse lezingen en om 16 uur een veiling van nieuwe en zeldzame soorten. Op zondag is de tentoonstelling open van 9 uur tot 10u30, om 11 uur volgt de veiling van de tentoongestelde vissen. Meer informatie is te vinden op de website www.killifishnederland.nl.

27 augustus: Aquarium-, terrarium- & vijverbeurs Oostende (B)

Op zondag 27 augustus organiseert Oostende Platy de 21e editie van de "Aquarium-, Terrarium- en vijver beurs van de kust" in Dienstencentrum "De Schelpe" aan de Elisabethlaan/Schelpenstraat 32 te Oostende (België). Ook met Bonsaï en orchideeën. Open van 10 tot 16 uur, toegang gratis.

September

16 september: Bijeenkomst WAP Maarn

Op zaterdag 16 september organiseert de Werkgroep Aquatische Planten een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 11 uur.

17 september: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 17 september organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Expo Center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

Oktober

1 oktober: Reptielenbeurs Recklinghausen (D)

Op zondag 1 oktober organiseert Reptilienboersen.de een internationale terrariumbeurs in de Vestlandhalle aan de Kurt-Oster-Strasse 2 te Recklinghausen (Duitsland). Reptielen, amfibieën, insecten, spinnen, slangen, schildpadden, kikkers, hagedissen, terraria, literatuur, planten, toebehoren, voedseldieren en nog veel meer. Open van 11 tot 15 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 12 jaar € 2,–.

6 en 7 oktober: Cichlidendagen Duisburg (D)

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober organiseert Zoo Zajac cichlidendagen met lezingen en productpresentaties in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). OPen op vrijdag van 10 tot 20 uur, op zaterdag van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie is te vinden op de website zajac.de.

8 oktober: Kikkerdag Nieuwegein

Op zondag 8 oktober organiseert Dendrobatidae Nederland hun 59e internationale kikkerdag in 't Veerhuis aan de Nijemonde 4 te Nieuwegein. Verkoop van nakweek gifkikkers en amfibieën, standhouders met planten (bromelia's, mossen, orchideeën etc.), terrariumbenodigdheden, boeken en nog veel meer, fruitvliegen en andere voedseldieren en natuurlijk kan er ook een hapje en drankje genuttigd worden. Open van 12 tot 16 uur, toegang € 5,–, gratis voor leden van Dendrobatidae Nederland. Meer info op website www.gifkikkerportaal.nl.

21 oktober: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 21 oktober organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

22 oktober: Terraria Zwolle

Op zondag 22 oktober organiseert TER een terrariumbeurs in de IJsselhallen aan de Rieteweg 4 te Zwolle. Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

November

4 november: Dwergcichlidendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 4 november organiseert Zoo Zajac in samenwerking met de DCG een dwergcichlidendag met lezingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie op website zajac.de.

5 november: Terraria Gent (B)

Op zondag 5 november organiseert TER een terrariumbeurs aan de Van Rysselberghedreef 2 in het Citadelpark B te Gent (België). Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

5 november: Reptielenbeurs Dortmund (D)

Op zondag 5 november organiseert Reptilienboersen.de de 49e internationale terrariumbeurs in de Fredenbaumhalle 1 aan de Burgweg 16-22 2 te Dortmund (Duitsland). Reptielen, amfibieën, insecten, spinnen, slangen, schildpadden, kikkers, hagedissen, terraria, literatuur, planten, toebehoren, voedseldieren en nog veel meer. Open van 11 tot 15 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 12 jaar € 2,–.

5 november: Terrariumbeurs Hannover (D)

Op zondag 5 november organiseert Terrariumbeurs Hannover een terrariumbeurs in de Glashalle van het Hannover Congres Centrum aan de Theodor-Neuss-Platz 1-3 te Hannover (Duitsland) Open van 10 tot 16 uur, toegang € 7,–, kinderen van 3 tot 14 jaar € 3,–. Meer informatie op www.terrarienboerse-hannover.de.

11 november: Open Dag WAP Maarn

Op zaterdag 11 november organiseert de Werkgroep Aquatische Planten een open dag in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 11 uur, zaal open vanaf 10 uur. Meer informatie op www.waterplanten.org.

18 en 19 november: Vivarium 2017 Nieuwegein

Op zaterdag 18 en zondag 19 november vindt de negende editie plaats van de Vivarium beurs. Meer informatie is te vinden op website www.vivariumbeurs.nl.

25 november: Bijeenkomst Poecilia Maarn

Op zaterdag 25 november organiseert Poecilia een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 12u30. Meer informatie op de website www.poecilia.nl.

26 november: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 26 november organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Euretco Expo center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

December

2 december: Ongewerveldendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 2 december organiseert Zoo Zajac in samenwerking met Dennerle een ongewerveldendag met lezingen, produktpresentaties en een garnalententoonstelling in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie op website zajac.de.

16 december: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 16 december organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

Geraadpleegde sites voor deze kalender:

De redactie van Vivarium onderhoudt in de nieuwsbrief een externe evenementenkalender. Op deze webpagina plaatsen we dezelfde informatie. Omdat we hier niet, zoals in de per post gestuurde nieuwsbrief, gebonden zijn aan een maximum aantal pagina's zal deze webpagina meer (latere) evenementen weergeven dan de nieuwsbrief, maar in principe zullen alle evenementen ook in onze nieuwsbrief worden gepubliceerd (als we ze op tijd vinden!).

Heevis
U koopt toch ook
bij onze

Aquariumcentrum Helmond
Chrisgarnalenshop
Hier had uw

kunnen staan!
Aquarium Coenen
©2006–2017 Vivarium en auteurs. All rights reserved.
Voorpagina  Vereniging Informatie Aanmelden  Agenda District Kalender  Nieuwsbrief Archief Bibliotheek Links  Terug naar vorige pagina Naar begin van pagina