Vivarium Logo 150x90 VIVARIUM
EINDHOVEN
Voorpagina
 
Vereniging
Informatie
Aanmelden
 
Agenda
District
Kalender
 
Nieuwsbrief
Archief
Bibliotheek
 
Links
 
Vorige pagina

EXTERNE KALENDER

Als u nog een evenement heeft voor deze pagina, laat het dan even weten aan de

| okt | nov | dec | 2015 | jan | feb | mrt | apr | mei | juni | juli | aug | sep |

3 t/m 5 oktober: Aqua Expo dagen 2013 Dortmund (D)

Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 oktober organiseert Megazoo de Aqua Expo dagen 2013, een informatie- en verkoopbeurs in de Galopprennbahn aan de Rennweg 70 te Dortmund Wabel (Duitsland). Open van 10 tot 18 uur, toegang € 7,50;, op zondag € 5,–, kinderen tot 12 jaar gratis. Tentoonstellingen van guppy's, garnalen, discusvissen, dwergcichliden en kempvissen, Dagelijks meerdere workshops over aquascaping en zeewater. Parallel hieraan vindt het tweede Europese Discuskampioenschap plaats. Meer informatie op website www.aqua-expo-tage.de.

4 oktober: Kikkerdag Nieuwegein

Op zaterdag 4 oktober organiseert Dendrobatidae Nederland hun 53e internationale kikkerdag in 't Veerhuis aan de Nijemonde 4 te Nieuwegein. Verkoop van nakweek gifkikkers en amfibieën, standhouders met planten (bromelia's, mossen, orchideeën etc.), terrariumbenodigdheden, boeken en nog veel meer, fruitvliegen en andere voedseldieren en natuurlijk kan er ook een hapje en drankje genuttigd worden. Open van 12 tot 16 uur, toegang € 5,–, gratis voor leden van Dendrobatidae Nederland. Meer info op website www.gifkikkerportaal.nl.

5 oktober: Ruilbeurs Brugge (B)

Op zondag 5 oktober organiseren de Brugse Aquariumvrienden hun twaalfde ruilbeurs in cultureel centrum "Valkenburg" aan de Legeweg 83 te Sint Andries (België). Geopend vanaf 10 uur.

5 oktober: Terrariumbeurs Hannover (D)

Op zondag 5 oktober organiseert Terrariumbeurs Hannover een terrariumbeurs in de Glashalle van het Hannover Congres Centrum aan de Theodor-Neuss-Platz 1-3 te Hannover (Duitsland) Open van 10 tot 16 uur, toegang € 7,–, kinderen van 3 tot 14 jaar € 3,–. Meer informatie op www.terrarienboerse-hannover.de.

5 oktober: Terrariumbeurs Osnabrück (D)

Op zondag 5 oktober organiseert Terraxotica Germany de Terraxotica Germany Osnabrück beurs in de Gartlage Halle aan de Schlachthofstrasse 48 te Osnabrück (Duitsland). Open vanaf 10 uur, toegang € 6,–, kinderen vanaf 6 jaar € 3,–. Meer informatie www.terraxotica-germany.de.

5 oktober: Terrariumbeurs Ronneburg (D)

Op zondag 5 oktober organiseert TerraMesse.de een terrarium- en reptielenbeurs in de Bogenbinderhalle aan de Rosa-Luxemburg-Strasse 4 te Ronneburg (Duitsland). Open vanaf 9 tot 17 uur. Meer informatie www.terramesse.de.

5 oktober: Aquariumbeurs Luik (B)

Op zaterdag 5 oktober organiseert Le Cardinal een aquarium ruilbeurs in Château de Péraltat aan de Rue de l'Hôtel de Ville 1 te Angleur - Luik (België). Open van 10 tot 17 uur, toegang € 2,– met een gratis drankje. Meer informatie via website www.le-cardinal.info.

10 en 11 oktober: Discusdagen Zajac Duisburg (D)

Op vrijdg 10 en zaterdag 11 oktober organiseert Zoo Zajac twee discusdagen met tentoonstelling en lezingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie is te vinden op website zajac.de.

11 oktober: Aquarium Café Hasselt (B)

Op zaterdag 11 oktober organiseert Tanichtys Hasselt in het kader van de Belgische Aqua Terra Dagen een mini aquariumtentoonstelling in het OCR aan de Runkstersteenweg 149 te Hasselt (België). Open van 14 tot 18 uur, toegang gratis en gratis pannenkoek voor elke bezoeker. Meer informatie is te vinden op website www.tanichthys.be.

18 oktober: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 18 oktober organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur.

18 en 19 oktober: Aquarium- en terrariumtentoonstelling Kontich (B)

Op zaterdag 18 en zondag 19 oktober organiseert De Minor Rupel-Vaartland in het kader van de Belgische Aqua Terra Dagen de 34e Tropenweelde, een aquarium- en terrariumtentoonstelling in de winkel van Zowizoo aan de Mechelsesteenweg 272 te Kontich (België). Open op zaterdag van 10 tot 18 uur, op zondag van 10 tot 16 uur.

19 oktober: Terraria Gent (B)

Op zondag 19 oktober organiseert TER een terrariumbeurs aan de Van Rysselberghedreef 2 in het Citadelpark B te Gent (België). Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

25 en 26 oktober: Aquavaria 2014 Vianen

Op zaterdag 25 en zondag 26 oktober organiseren Daphnia Boxtel en de Discus Club Holland Aquavaria 2014, een tweedaagse beurs met een spectaculaire discusshow van de Discus Club Holland en op zaterdag de landelijke Aqua Terra dag 2014 van de NBAT, in Sportcentrum Helsdingen aan de Westelijke Parallelweg 1 te Vianen. Openingstijden beurs van 10 tot 16 uur, de Aqua Terra dag is op zaterdag open van 10 tot 18 uur. Entree € 6,– (gratis parkeren). Meer informatie op www.daphniaboxtel.nl.

25 oktober: Terrariumbeurs Leverkusen (D)

Op zaterdag 25 oktober organiseert Aquaterralev.de een terrariumbeurs in de Wiesdorfer Bürgerhalle aan de Hauptstrasse 50 te Leverkusen (Duitsland). Open van 10 tot 15 uur, toegang gratis. Meer informatie www.aquaterralev.de

2 november: Terraria Zwolle

Op zondag 2 november organiseert TER een terrariumbeurs in de IJsselhallen aan de Rieteweg 4 te Zwolle. Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

8 november: Dwergcichlidendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 8 november organiseert Zoo Zajac in samenwerking met de DCG-Niederrhein een dwergcichlidendag met lezingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie op website zajac.de.

9 november: Dag van de Kweekcentrale Leuven (B)

Op zondag 9 november organiseert De Siervis Leuven weer de "Dag van de Kweekcentrale," een grote hobbybeurs in hun lokaal aan de Kolonel Begaultlaan 15 te Wilsele-Leuven (België). "Zoals steeds kan je ook nu weer kiezen uit een ruim aanbod aan vissen, planten en aquariummateriaal, U aangeboden door bekende standhouders uit binnen- en buitenland." Open van 10 tot 16 uur, toegang gratis. Meer informatie op website www.desiervis.be.

15 november: DKG bijeenkomst Neuss (D)

Op zaterdag 15 november organiseert de regiogroep West van de Deutsche Killifisch Gemeinschaft de een bijeenkomst in Brauereiausschank Frankenheim aan de Bahnhofstrasse 50 te Neuss/Holzheim (Duitsland). Aanvang 15 uur. Meer informatie op website www.killi.org

15 en 16 november: Discus kampioenschap en aquariumshow Beverlo (B)

Op zaterdag 15 en zondag 16 november organiseren De Discusvrienden hun negende discus kampioenschap en een aquariumshow in Buurthuis De Kardijk aan het Burgemeester Heymansplein 14 te Beverlo (België). Geopend op zaterdag van 10 tot 18 uur, op zondag van 10 tot 17 uur, toegang € 3,–. Meer informatie op www.discusvrienden.com.

22 en 23 november: Vivarium 2014 Nieuwegein

Op zaterdag 22 en zondag 23 november vindt toch weer de zesde editie plaats van de Vivarium beurs, ook nu in "Home Boxx" aan de Symfonielaan 1 te Nieuwegein. Meer informatie is te vinden op website www.vivariumbeurs.nl.

29 november: Bijeenkomst Poecilia Maarn

Op zaterdag 29 november organiseert Poecilia een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 12u30. Meer informatie op de website www.poecilia.nl.

29 november: Ongewerveldendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 29 november organiseert Zoo Zajac een ongewerveldendag met lezingen, produktpresentaties en een grote garnalententoonstelling in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie volgt op website zajac.de.

30 november: Reptielen- en amfibieënbeurs Lebbeke (B)

Op zondag 30 november organiseert de Vlaamse Terrariumvereniging een reptielen- en amfibieënbeurs in zaal "Ons Huis" aan de Leo Duboisstraat 24 te Lebbeke (België). Open van 10 tot 17 uur, toegang € 3, –. Meer informatie via website www.vlaamse-terariumvereniging.be.

6 december: Terrariumdag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 6 december organiseert Zoo Zajac een terrariumdag in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie volgt op website zajac.de.

6 december: Aquariumbeurs Leverkusen (D)

Op zaterdag 6 december organiseert Aquaterralev.de de Aquaristika aquariumbeurs in de Bürgerhalle aan de Hauptstrasse 150 te Leverkusen (Duitsland). Open van 10 tot 14 uur, toegang gratis. Meer informatie www.aquaterralev.de

7 december: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 7 december organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Euretco Expo center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

7 december: Terrariumbeurs Bremen (D)

Op zondag 7 december organiseert Terraxotica Germany de Terraxotica Germany Bremen beurs in hal 3 van de Messe van Bremen aan de Theodor-Neuss-allee 21-23 te Bremen (Duitsland). Open vanaf 10 uur, toegang € 6,–, kinderen vanaf 6 jaar € 3,–. Meer informatie www.terraxotica-germany.de

20 december: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 20 december organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur.

21 februari 2015: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 21 februari 2015 organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur.

28 februari 2015: Bijeenkomst Poecilia Maarn

Op zaterdag 28 februari 2015 organiseert Poecilia een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 12u30. Meer informatie op de website www.poecilia.nl.

29 maart 2015: Terrariumbeurs Bremen (D)

Op zondag 29 maart 2015 organiseert Terraxotica Germany de Terraxotica Germany Bremen beurs in hal 3 van de Messe van Bremen aan de Theodor-Neuss-allee 21-23 te Bremen (Duitsland). Open vanaf 10 uur, toegang € 6,–, kinderen vanaf 6 jaar € 3,–. Meer informatie www.terraxotica-germany.de

12 april 2015: Kikkerdag Nieuwegein

Op zondag 12 april 2015 organiseert Dendrobatidae Nederland hun 52e internationale kikkerdag in 't Veerhuis aan de Nijemonde 4 te Nieuwegein. Verkoop van nakweek gifkikkers en amfibieën, standhouders met planten (bromelia's, mossen, orchideeën etc.), terrariumbenodigdheden, boeken en nog veel meer, fruitvliegen en andere voedseldieren en natuurlijk kan er ook een hapje en drankje genuttigd worden. Open van 12 tot 16 uur, toegang € 5,–, gratis voor leden van Dendrobatidae Nederland. Meer info op website www.gifkikkerportaal.nl.

18 april 2015: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 18 april 2015 organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur.

10 mei 2015: Terrariumbeurs Osnabrück (D)

Op zondag 10 mei 2015 organiseert Terraxotica Germany de Terraxotica Germany Osnabrück beurs in de Gartlage Halle aan de Schlachthofstrasse 48 te Osnabrück (Duitsland). Open vanaf 10 uur, toegang € 6,–, kinderen vanaf 6 jaar € 3,–. Meer informatie www.terraxotica-germany.de.

23 mei 2015: Bijeenkomst Poecilia Maarn

Op zaterdag 23 mei 2015 organiseert Poecilia een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 12u30. Meer informatie op de website www.poecilia.nl.

20 juni 2015: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 20 juni 2015 organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur.

Geraadpleegde sites voor deze kalender:

De redactie van Vivarium onderhoudt in de nieuwsbrief een externe evenementenkalender. Op deze webpagina plaatsen we dezelfde informatie. Omdat we hier niet, zoals in de per post gestuurde nieuwsbrief, gebonden zijn aan een maximum aantal pagina's zal deze webpagina meer (latere) evenementen weergeven dan de nieuwsbrief, maar in principe zullen alle evenementen ook in onze nieuwsbrief worden gepubliceerd (als we ze op tijd vinden!).

Heevis
Aquariumcentrum Helmond
U koopt toch ook
bij onze

Chrisgarnalenshop
Poko Koivoer
Hier had uw

kunnen staan!
Aquarium Coenen
©2006–2014 Vivarium en auteurs. All rights reserved.
Voorpagina  Vereniging Informatie Aanmelden  Agenda District Kalender  Nieuwsbrief Archief Bibliotheek  Links  Terug naar vorige pagina Naar begin van pagina