Vivarium Logo 150x90 VIVARIUM
EINDHOVEN
Voorpagina
 
Vereniging
Informatie
Aanmelden
 
Agenda
District
Kalender
 
Nieuwsbrief
Archief
Bibliotheek
 
Links
 
Vorige pagina

EXTERNE KALENDER

Als u nog een evenement heeft voor deze pagina, laat het dan even weten aan de

| apr | mei | juni | juli | aug | sep | okt | nov | dec | 2015 | jan | feb | mrt |

26 april: Opendeurdag Betta Buggenhout (B)

Op zaterdag 26 april organiseert Betta Buggenhout hun jaarlijkse opendeurdag, "met massa's vissen en planten voor vijver en aquarium en met gratis pannenkoeken en koffie voor alle bezoekers (van 14 tot 17 uur)," in en rond hun lokaal aan de Handelsstraat 75 te Londerzeel (Malderen, België). Open van 14 tot 22 uur. Meer informatie op www.betta.be.

2 t/m 4 mei: Animal Event Hilvarenbeek (B)

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 mei vindt Nederlands grootste dierenevenement Animal Event plaats in Event Center Beekse Bergen aan de Beekse Bergen 1 te te Hilvarenbeek, met voor jong en oud van alles te doen op dierengebied. Open van 10 tot 17 uur, toegang € 15,50, kinderen tot 12 jaar € 13,–, kinderen tot 3 jaar gratis. Parkeren € 5,–. Online kaartjes kopen met € 1,50 per kaartje korting kan op de site www.animal-event.info, waarop ook veel meer informatie te vinden is over alle activiteiten. Honden zijn ook van harte welkom en je kunt met je hond deelnemen aan diverse workshops.

2 t/m 4 mei: Internationale guppyshow Hasselt (B)

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 mei organiseert de Guppyclub België een internationale guppyshow in Ontmoetingscentrum Rapertingen aan de Luikersteenweg 395 te Hasselt (België). Open op vrijdag van 13 tot 20 uur, zaterdag van 10 tot 20 uur, zondag van 10 tot 13 uur. Zondag vanaf 13u15 openbare veiling van de tentoongestelde guppy's. Toegang € 3,–, kinderen onder 12 jaar gratis, NBAT- en BBAT-leden € 2,–. Meer informatie op guppyclub.be

3 mei: Guppy- en andere levendbarendendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 3 mei organiseert Zoo Zajac een guppytentoonstelling en lezingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie volgt op website zajac.de.

4 mei: Terraria Gent (B)

Op zondag 4 mei organiseert TER een terrariumbeurs aan de Van Rysselberghedreef 2 in het Citadelpark B te Gent (België). Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

4 mei: Terrariumbeurs Hannover (D)

Op zondag 4 mei organiseert Terrariumbeurs Hannover een terrariumbeurs in de Glashalle van het Hannover Congres Centrum aan de Theodor-Neuss-Platz 1-3 te Hannover (Duitsland) Open van 10 tot 16 uur, toegang € 7,–, kinderen van 3 tot 14 jaar € 3,–. Meer informatie op www.terrarienboerse-hannover.de.

10 mei: Aqua Terra event Berkel en Rodenrijs

Op zaterdag 10 mei organiseert www.gifkikkers.nl een Aqua Terra event in 't Manneke aan de Leeweg 33 in Berkel en Rodenrijs. "Een gezellige beurs door en voor hobbyisten met reptielen, amfibieën, vissen, geleedpotigen, tropische planten, aquarium- en terrariumbenodigheden en nog veel meer. Catering is aanwezig voor een lekker hapje en/of drankje. Een leuk dagje voor het hele gezin. Kinderhoek aanwezig." Open van 10 tot 15 uur, entree € 2,50, kinderen t/m 12 jaar gratis. Meer informatie op www.gifkikkers.nl.

10 mei: aquarium- en orchideeënbeurs La Louvière (B)

Op zaterdag 10 mei organiseert aquariumvereniging Le Scalaire du Centre samen met de club Les Amis des Orchidées een aquarium- en orchideeënbeurs in het Provinciaal Atheneum aan de Boulevard du Tivoli 1 te La Louvière (België). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 1,–.

17 mei: Bijeenkomst WAP Maarn

Op zaterdag 17 mei organiseert de Werkgroep Aquatische Planten een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 11 uur.

18 mei mei: Reptielen-amfibieënbeurs Nijmegen

Op zondag 18 mei organiseert Zoo-logisch een internationale reptielen- en amfibieënbeurs in de Jan Massinkhal aan de Nieuwe Dukenburgseweg 5 te Nijmegen. Meer informatie op www.zoo-logisch.nl.

24 mei: Bijeenkomst Poecilia Maarn

Op zaterdag 24 mei organiseert Poecilia een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 12u30. Meer informatie op de website www.poecilia.nl.

24/25 en 29 mei t/m 1 juni: Aquarium – Terrarium Show Lille (B)

Op zaterdag 24, zondag 25 mei en van donderdag 29 mei tot en met zondag 1 juni organiseert Daphnia de 10e aquarium – terrarium show in de Oude melkerij aan de Gierlebaan te Lille (België). Open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 13 tot 22 uur, zondag van 13 tot 20 uur, op zondag 1 juni van 13 tot 18 uur, toegang € 3,–, BBAT-leden € 2,–. Meer informatie op website www.daphnia.be.

25 mei: Terrariumbeurs Osnabrück (D)

Op zondag 25 mei organiseert Terraxotica Germany de Terraxotica Germany Osnabrück beurs in de Gartlage Halle aan de Schlachthofstrasse 48 te Osnabrück (Duitsland). Open vanaf 10 uur, toegang € 6,–, kinderen vanaf 6 jaar € 3,–. Meer informatie www.terraxotica-germany.de.

31 mei: Terrariumdag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 31 mei organiseert Zoo Zajac een terrariumdag met produktpresentaties en lezingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie volgt op website zajac.de.

1 juni: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 1 juni organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Euretco Expo center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

1 juni: Ruilbeurs Blauwe Alg Kessel (B)

Op zondag 1 juni organiseert Blauwe Alg hun jaarlijkse aquarium- en vijverruilbeurs in gemeenschapscentrum "'t Dorp" aan de Berlaarsesteenweg te Kessel (België). Open van 10 tot 15 uur, toegang gratis. Meer info op website www.blauwealg.be.

1 juni: Internationale aquariumbeurs Belgrade (B)

Op zondag 1 juni organiseert de InterClub Aquariophilie et Ichtyologie Francophone de achtste Internationale Aquariumbeurs in zaal André Guisset aan de place Do Bia Bouquet 2 te Belgrade (Namen – België). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 1,–. "Vissen – Garnalen – Planten – Materiaal – Tentoonstelling Bonsaïs – en Orchideeën. Meer informatie op de (franstalige) website: www.icaif.be.

6 t/m 12 juni: FAK-tentoonstelling Bonheiden (B)

Van vrijdag 6 tot en met donderdag 12 juni organiseert Aquariumclub MAK de FAK-tentoonstelling van 2014 in zaal Ludwina aan de Zellaerdreef 2 te Bonheiden (België) Open in het weekend en op feestdagen van 10 tot 21u, op weekdagen van 14 tot 21u en op donderdag 12 juni van 14 tot 18u. Toegang € 1,50, BBAT-leden € 1,50 en kinderen tot 12 jaar gratis. Meer informatie op website www.mechelseak.be.

7 juni: Terrariumbeurs Leverkusen (D)

Op zaterdag 7 juni organiseert Aquaterralev.de een terrariumbeurs in de Wiesdorfer Bürgerhalle aan de Hauptstrasse 50 te Leverkusen (Duitsland). Open van 10 tot 15 uur, toegang gratis. Meer informatie www.aquaterralev.de.

13 t/m 15 juni: IRG Jaarcongres Reppel (B)

Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juni organiseert de Belgische afdeling van het Internationaal Regenboogvissen Gezelschap dit jaar het jaarlijkse IRG-congres in sporthotel "De Watermolen" aan de Monshofstraat 9 te Reppel (Bocholt, België), met op zaterdagochtend van 10 tot 12 uur een grote visbeurs en op zaterdagmiddag en zondagochtend een vijftal lezingen. Meer informatie volgt.

15 juni: Houtlandse ruilbeurs Torhout (B)

Op zondag 15 juni organiseert Skalaar Torhout de zeventiende Houtlandse aquarium, terrarium en vijver ruilbeurs in zaal "Sparrenhove" aan de Herderstraat 3 te Torhout (België). Open van 9u30 tot 16 uur, gratis toegang. Info: www.skalaar.be.

21 juni: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 21 juni organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur.

28 juni: Betta topdag met beurs Malderen (B)

Op zaterdag 28 juni organiseert Betta een grote openluchtbeurs in en rond hun lokaal aan de Handelsstraat 75 te Malderen (België). Open vanaf 14 uur, barbecue open vanaf 17 uur, toegang gratis, deelname barbecue "aan anti-crisisprijzen". Meer informatie op www.betta.be.

5 juli: Labyrintvissendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 5 juli organiseert Zoo Zajac een labyrintvissendag en bettatentoonstelling in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie volgt op website zajac.de.

6 juli: 25e LimBeurs Houthalen-Helchteren (B)

Op zondag 6 juli organiseert de federatie van aquarium- en terrariumklubs uit Limburg van de BBAT de 25e LimBeurs in instituut Don Bosco aan de Don Boscostraat 6 te Houthalen-Helchteren (België). Meer informatie op website www.limbeurs.be.

15 t/m 17 augustus: Holland Koi Show Arcen

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 augustus organiseert de Nishikigoi Vereniging Nederland de jaarlijkse Holland Koi Show in de Kasteeltuinen van Arcen aan de Lingsforterweg 26 te Arcen. Open van 9u30 tot 18 uur, entree € 15,–, kinderen van 4 t/m 12 jaar € 7,50, kinderen t/m 3 jaar gratis, groepen vanaf 20 personen € 12,–, parkeren (inclusief pendelbus) € 5,–. Kijk voor meer informatie op www.hollandkoishow.nl.

31 augustus: Terraria Hasselt (B)

Op zondag 31 augustus organiseert TER een terrariumbeurs in ontmoetingscentrum Rapertingen aan de Luikersteenweg 395 te Hasselt (België). Open van 11 tot 16 uur, toegang € 5,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

5 t/m 7 september: tentoonstelling Killi Fish Nederland Asperen

Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 september organiseert Killi Fish Nederland al weer de 39e Killi Fish Nederland Tentoonstelling, ook dit jaar weer in partycentrum "De Schildkamp" aan de Leerdamseweg 44 te Asperen. Meer informatie is te vinden op de website www.killifishnederland.nl.

6 september: Vijverdag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 6 september organiseert Zoo Zajac een evenement ter gelegenheid van de sluiting van het vijverseizoen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie is te vinden op website zajac.de.

6 september: Aquariumbeurs Leverkusen (D)

Op zaterdag 6 september organiseert Aquaterralev.de de Aquaristika aquariumbeurs in de Bürgerhalle aan de Hauptstrasse 150 te Leverkusen (Duitsland). Open van 10 tot 14 uur, toegang gratis. Meer informatie www.aquaterralev.de.

13 september: Bijeenkomst WAP Maarn

Op zaterdag 13 september organiseert de Werkgroep Aquatische Planten een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 11 uur.

14 september: Terraria Zwolle

Op zondag 14 september organiseert TER een terrariumbeurs in de IJsselhallen aan de Rieteweg 4 te Zwolle. Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

27 september: bijeenkomst IRG landsgroep België Klein-Willebroek (B)

Op zaterdag 27 september organiseert de landsgroep België van het Internationaal Regenboogvissen Gezelschap een bijeenkomst met ruilbeurs en lezing in het lokaal van aquariumvereniging De Minor aan de Schoolstraat 24 te Klein-Willebroek (België). Open vanaf 13u, toegang gratis, belangstellenden welkom. Meer informatie via website www.regenboogvissen.be.

3 t/m 5 oktober: Aqua Expo dagen 2013 Dortmund (D)

Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 oktober organiseert Megazoo de Aqua Expo dagen 2013, een informatie- en verkoopbeurs in de Galopprennbahn aan de Rennweg 70 te Dortmund Wabel (Duitsland). Open van 10 tot 18 uur, toegang € 7,50;, op zondag € 5,–, kinderen tot 12 jaar gratis. Tentoonstellingen van guppy's, garnalen, discusvissen, dwergcichliden en kempvissen, Dagelijks meerdere workshops over aquascaping en zeewater. Parallel hieraan vindt het tweede Europese Discuskampioenschap plaats. Meer informatie op website www.aqua-expo-tage.de.

4 oktober: Kikkerdag Nieuwegein

Op zaterdag 4 oktober organiseert Dendrobatidae Nederland hun 53e internationale kikkerdag in 't Veerhuis aan de Nijemonde 4 te Nieuwegein. Verkoop van nakweek gifkikkers en amfibieën, standhouders met planten (bromelia's, mossen, orchideeën etc.), terrariumbenodigdheden, boeken en nog veel meer, fruitvliegen en andere voedseldieren en natuurlijk kan er ook een hapje en drankje genuttigd worden. Open van 12 tot 16 uur, toegang € 5,–, gratis voor leden van Dendrobatidae Nederland. Meer info op website www.gifkikkerportaal.nl.

5 oktober: Ruilbeurs Brugge (B)

Op zondag 5 oktober organiseren de Brugse Aquariumvrienden hun twaalfde ruilbeurs in cultureel centrum "Valkenburg" aan de Legeweg 83 te Sint Andries (België). Geopend vanaf 10 uur.

5 oktober: Terrariumbeurs Hannover (D)

Op zondag 5 oktober organiseert Terrariumbeurs Hannover een terrariumbeurs in de Glashalle van het Hannover Congres Centrum aan de Theodor-Neuss-Platz 1-3 te Hannover (Duitsland) Open van 10 tot 16 uur, toegang € 7,–, kinderen van 3 tot 14 jaar € 3,–. Meer informatie op www.terrarienboerse-hannover.de.

5 oktober: Terrariumbeurs Osnabrück (D)

Op zondag 5 oktober organiseert Terraxotica Germany de Terraxotica Germany Osnabrück beurs in de Gartlage Halle aan de Schlachthofstrasse 48 te Osnabrück (Duitsland). Open vanaf 10 uur, toegang € 6,–, kinderen vanaf 6 jaar € 3,–. Meer informatie www.terraxotica-germany.de.

5 oktober: Terrariumbeurs Ronneburg (D)

Op zondag 5 oktober organiseert TerraMesse.de een terrarium- en reptielenbeurs in de Bogenbinderhalle aan de Rosa-Luxemburg-Strasse 4 te Ronneburg (Duitsland). Open vanaf 9 tot 17 uur. Meer informatie www.terramesse.de.

10 en 11 oktober: Discusdagen Zajac Duisburg (D)

Op vrijdg 10 en zaterdag 11 oktober organiseert Zoo Zajac twee discusdagen met tentoonstelling en lezingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie is te vinden op website zajac.de.

18 oktober: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 18 oktober organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur.

19 oktober: Terraria Gent (B)

Op zondag 19 oktober organiseert TER een terrariumbeurs aan de Van Rysselberghedreef 2 in het Citadelpark B te Gent (België). Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

25 en 26 oktober: Aquavaria 2014 Vianen

Op zaterdag 25 en zondag 26 oktober organiseren Daphnia Boxtel en de Discus Club Holland Aquavaria 2014, een tweedaagse beurs met een spectaculaire discusshow van de Discus Club Holland en op zaterdag de landelijke Aqua Terra dag 2014 van de NBAT, in Sportcentrum Helsdingen aan de Westelijke Parallelweg 1 te Vianen. Openingstijden beurs van 10 tot 16 uur, de Aqua Terra dag is op zaterdag open van 10 tot 18 uur. Entree € 6,– (gratis parkeren). Meer informatie op www.daphniaboxtel.nl.

25 oktober: Terrariumbeurs Leverkusen (D)

Op zaterdag 25 oktober organiseert Aquaterralev.de een terrariumbeurs in de Wiesdorfer Bürgerhalle aan de Hauptstrasse 50 te Leverkusen (Duitsland). Open van 10 tot 15 uur, toegang gratis. Meer informatie www.aquaterralev.de

2 november: Terraria Zwolle

Op zondag 2 november organiseert TER een terrariumbeurs in de IJsselhallen aan de Rieteweg 4 te Zwolle. Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

8 november: Dwergcichlidendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 8 november organiseert Zoo Zajac in samenwerking met de DCG-Niederrhein een dwergcichlidendag met lezingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie op website zajac.de.

9 november: Dag van de Kweekcentrale Leuven (B)

Op zondag 9 november organiseert De Siervis Leuven weer de "Dag van de Kweekcentrale," een grote hobbybeurs in hun lokaal aan de Kolonel Begaultlaan 15 te Wilsele-Leuven (België). "Zoals steeds kan je ook nu weer kiezen uit een ruim aanbod aan vissen, planten en aquariummateriaal, U aangeboden door bekende standhouders uit binnen- en buitenland." Open van 10 tot 16 uur, toegang gratis. Meer informatie op website www.desiervis.be.

22 en 23 november: Vivarium 2014 Nieuwegein

Op zaterdag 22 en zondag 23 november vindt toch weer de zesde editie plaats van de Vivarium beurs, ook nu in "Home Boxx" aan de Symfonielaan 1 te Nieuwegein. Meer informatie is te vinden op website www.vivariumbeurs.nl.

29 november: Bijeenkomst Poecilia Maarn

Op zaterdag 29 november organiseert Poecilia een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 12u30. Meer informatie op de website www.poecilia.nl.

29 november: Ongewerveldendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 29 november organiseert Zoo Zajac een ongewerveldendag met lezingen, produktpresentaties en een grote garnalententoonstelling in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie volgt op website zajac.de.

6 december: Terrariumdag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 6 december organiseert Zoo Zajac een terrariumdag in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie volgt op website zajac.de.

6 december: Aquariumbeurs Leverkusen (D)

Op zaterdag 6 december organiseert Aquaterralev.de de Aquaristika aquariumbeurs in de Bürgerhalle aan de Hauptstrasse 150 te Leverkusen (Duitsland). Open van 10 tot 14 uur, toegang gratis. Meer informatie www.aquaterralev.de

7 december: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 7 december organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Euretco Expo center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

7 december: Terrariumbeurs Bremen (D)

Op zondag 7 december organiseert Terraxotica Germany de Terraxotica Germany Bremen beurs in hal 3 van de Messe van Bremen aan de Theodor-Neuss-allee 21-23 te Bremen (Duitsland). Open vanaf 10 uur, toegang € 6,–, kinderen vanaf 6 jaar € 3,–. Meer informatie www.terraxotica-germany.de

20 december: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 20 december organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur.

21 februari 2015: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 21 februari 2015 organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur.

28 februari 2015: Bijeenkomst Poecilia Maarn

Op zaterdag 28 februari 2015 organiseert Poecilia een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 12u30. Meer informatie op de website www.poecilia.nl.

29 maart 2015: Terrariumbeurs Bremen (D)

Op zondag 29 maart 2015 organiseert Terraxotica Germany de Terraxotica Germany Bremen beurs in hal 3 van de Messe van Bremen aan de Theodor-Neuss-allee 21-23 te Bremen (Duitsland). Open vanaf 10 uur, toegang € 6,–, kinderen vanaf 6 jaar € 3,–. Meer informatie www.terraxotica-germany.de

Geraadpleegde sites voor deze kalender:

De redactie van Vivarium onderhoudt in de nieuwsbrief een externe evenementenkalender. Op deze webpagina plaatsen we dezelfde informatie. Omdat we hier niet, zoals in de per post gestuurde nieuwsbrief, gebonden zijn aan een maximum aantal pagina's zal deze webpagina meer (latere) evenementen weergeven dan de nieuwsbrief, maar in principe zullen alle evenementen ook in onze nieuwsbrief worden gepubliceerd (als we ze op tijd vinden!).

Heevis
Aquariumcentrum Helmond
U koopt toch ook
bij onze

Chrisgarnalenshop
Poko Koivoer
Hier had uw

kunnen staan!
Aquarium Coenen
©2006–2014 Vivarium en auteurs. All rights reserved.
Voorpagina  Vereniging Informatie Aanmelden  Agenda District Kalender  Nieuwsbrief Archief Bibliotheek  Links  Terug naar vorige pagina Naar begin van pagina