Vivarium Logo 150x90 VIVARIUM
EINDHOVEN
Voorpagina
 
Vereniging
Informatie
Aanmelden
 
Agenda
District
Kalender
 
Nieuwsbrief
Archief
Bibliotheek
Links
 
Vorige pagina

EXTERNE KALENDER

Als u nog een evenement heeft voor deze pagina, laat het dan even weten aan de

| aug | sep | okt | nov | dec | 2017 | jan | feb | mrt | apr | mei | juni | juli |

26 t/m 28 augustus: tentoonstelling Killi Fish Nederland Asperen

Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 augustus organiseert Killi Fish Nederland al weer de veertigste Killi Fish Nederland Tentoonstelling, ook dit jaar weer in partycentrum "De Schildkamp" aan de Leerdamseweg 44 te Asperen. Meer informatie is te vinden op de website www.killifishnederland.nl.

27 en 28 augustus: Tilburgse Terrarium Dagen

Dierenpark De Oliemeulen organiseert op zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2016 de Tilburgse Terrarium Dagen in Dierenpark De Oliemeulen aan de Reitse Hoevenstraat 30 te Tilburg. "1500 vierkante meter aan stands met verenigingen, reptielen, geleedpotigen, amfibieën en benodigdheden." Open van 10 tot 17 uur. Meer informatie is te vinden op www.oliemeulen.nl.

27 t/m 29 augustus: Siervisshow Schoten (B)

Van zaterdag 27 tot en met maandag 29 augustus organiseert Pristella - Schoten haar siervisshow 2016 met permanente ruilbeurs in zaal Don Bosco aan de Hendrik Consciencestraat 2 te Schoten (België). Met permanente ruilbeurs. Open van 10 tot 18 uur, maandag vanaf 14 uur. Meer informatie op www.ahvpristella.be.

28 augustus: Aquarium-, terrarium- & vijverbeurs Oostende (B)

Op zondag 28 augustus organiseert Oostende Platy de twintigste editie van de "Aquarium-, Terrarium- en vijver beurs van de kust" in Dienstencentrum "De Schelpe" aan de Elisabethlaan/Schelpenstraat 20 te Oostende (België). Ook met Bonsaï en orchideeën. Open van 10 tot 16 uur, toegang gratis.

10 september: DKG bijeenkomst Neuss (D)

Op zaterdag 10 september organiseert de regiogroep West van de Deutsche Killifisch Gemeinschaft de een bijeenkomst in Brauereiausschank Frankenheim aan de Bahnhofstrasse 50 te Neuss/Holzheim (Duitsland). Aanvang 15 uur. Meer informatie op website www.killi.org

17 t/m 19 september: Aqua-show 2015 Hoboken (B)

Van zaterdag 17 tot en met maandag 19 september organiseert Gracilis Hoboken de jaarlijkse aquarium- en vivariumtentoonstelling in de tuin van het clublokaal aan de kioskplaats 7 te Hoboken (België). Gratis entree van 9 tot 18 uur. Meer informatie op www.gracilis.info.

18 september: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 18 september organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Expo Center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

24 en 25 september: Het Watergala 2016 Nieuwegein

Op zaterdag 24 en zondag 25 september organiseren Aquavaria en Koi2000 het Watergala 2016 in de "Beursfabriek" aan de Symfonielaan 1 te Nieuwegein, een tweedaagse beurs met het wereldkampioenschap discusvissen van de Discus Club Holland en een Internationale Koi wedstrijd. Nadere informatie volgt. Inschrijven kan via www.aquavaria.nl/standhouders-watergala-2016/

25 september: Naturaria fair 2015 Antwerpen (B)

Op zondag 25 september organiseren Terra en Aquatom alweer de veertiende Naturaria fair in het bouwcentrum van de Antwerp Expo aan de J. v. Rijswijcklaan 191 te Antwerpen (België). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 9,–. Info: www.naturaria-fair.be.

25 september: Aquariumbeurs Luik (B)

Op zondag 25 september organiseert Le Cardinal een aquarium ruilbeurs in zaal "Aux Tilleuls" aan de Rue de Jemeppe 40 Te Loncin (België). Open van 10 tot 15 uur, toegang € 3,– met een gratis drankje. Meer informatie via website www.le-cardinal.info.

7 en 8 oktober: Discusdagen Duisburg (D)

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober organiseert Zoo Zajac discusdagen met lezingen en productpresentaties in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Gedetailleerde informatie is te vinden op de website zajac.de.

9 oktober: Ruilbeurs Brugge (B)

Op zondag 9 oktober organiseren de Brugse Aquariumvrienden hun vijftiende ruilbeurs in cultureel centrum "Valkenburg" aan de Legeweg 83 te Sint Andries (België). Geopend vanaf 10 uur.

15 en 16 oktober: Aquarium- en terrariumtentoonstelling Kontich (B)

Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober organiseert De Minor Rupel-Vaartland met medewerking van de Fak-verenigingen (Aarschotse Aquariumvrienden, Betta Buggenhout, Mechelse Aquarium Klub, Siervis Leuven) ter gelegenheid van de Schelle Jaarmarkt haar 35e Tropenweelde, een aquarium- en terrariumtentoonstelling in het R&S tuincenter aan de Provincale Steenweg 31 te Schelle (België). Open op zaterdag van 9 tot 22 uur, op zondag van 10 tot 18 uur.

15 oktober: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 15 oktober organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

16 oktober: Beurs Chatelineau (B)

Op zondag 16 oktober organiseert Pristella een beurs van vissen, planten, voer en materiaal in de grote zaal van het Sportcentrum van Châtelet aan Place Wilson 15 te Chatelineau (België). Open van 10 tot 15 uur, toegang gratis. Meer informatie via website www.pristella.be.

23 oktober: Terraria Zwolle

Op zondag 23 oktober organiseert TER een terrariumbeurs in de IJsselhallen aan de Rieteweg 4 te Zwolle. Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

5 november: Dwergcichlidendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 5 november organiseert Zoo Zajac in samenwerking met de DCG-Niederrhein een dwergcichlidendag met lezingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie op website zajac.de.

6 november: Terraria Gent (B)

Op zondag 6 november organiseert TER een terrariumbeurs aan de Van Rysselberghedreef 2 in het Citadelpark B te Gent (België). Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

10 t/m 13 november: Aquariumshow Olmen-Balen (B)

Van donderdag 10 tot en met zondag 13 november organiseren aquariumclub Zilverhaai Beringen en de Olmense Zoo de aquariumshow "Olmense Zoo Onderwater" in de Olmense Zoo aan de Bukenberg 45 te Olmen-Balen (België). De aquariumshow is open via een aparte ingang van 10 tot 20 uur, toegang € 6,–, toegang voor de zoo en de aquariumshow samen € 12,50, de Zoo is open van 10 tot 16 uur. Meer informatie op www.zilverhaai.be en www.olmensezoo.be.

13 november: Dag van de Kweekcentrale Leuven (B)

Op zondag 13 november organiseert De Siervis Leuven alweer de 23e "Dag van de Kweekcentrale," de grote hobbybeurs in hun lokaal aan de Kolonel Begaultlaan 15 te Wilsele-Leuven (België). "Zoals steeds kan je ook nu weer kiezen uit een ruim aanbod aan vissen, planten en aquariummateriaal, U aangeboden door bekende standhouders uit binnen- en buitenland." Open van 10 tot 16 uur, toegang gratis. Meer informatie op website www.desiervis.be.

19 november: Bijeenkomst Poecilia Maarn

Op zaterdag 19 november organiseert Poecilia een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 12u30. Meer informatie op de website www.poecilia.nl.

19 en 20 november: Vivarium 2016 Nieuwegein

Op zaterdag 19 en zondag 20 november vindt de achtste editie plaats van de Vivarium beurs, ook nu in de "Beursfabriek" aan de Symfonielaan 1 te Nieuwegein. Meer informatie is te vinden op website www.vivariumbeurs.nl.

27 november: Reptielen- en amfibieënbeurs Lebbeke (B)

Op zondag 27 november organiseert de Vlaamse Terrariumvereniging een reptielen- en amfibieënbeurs in zaal "Ons Huis" aan de Leo Duboisstraat 25 te Lebbeke (België). Open van 10u tot 16u30, toegang € 3, –. Meer informatie via website www.vlaamse-terariumvereniging.be.

3 december: Ongewerveldendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 3 december organiseert Zoo Zajac een ongewerveldendag met lezingen, produktpresentaties en een grote garnalententoonstelling in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie volgt op website zajac.de.

4 december: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 4 december organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Euretco Expo center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

17 december: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 17 december organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

2017

18 februari 2017: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 18 februari 2017 organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

15 april 2017: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 15 april 2017 organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

17 juni 2017: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 17 juni 2017 organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

Geraadpleegde sites voor deze kalender:

De redactie van Vivarium onderhoudt in de nieuwsbrief een externe evenementenkalender. Op deze webpagina plaatsen we dezelfde informatie. Omdat we hier niet, zoals in de per post gestuurde nieuwsbrief, gebonden zijn aan een maximum aantal pagina's zal deze webpagina meer (latere) evenementen weergeven dan de nieuwsbrief, maar in principe zullen alle evenementen ook in onze nieuwsbrief worden gepubliceerd (als we ze op tijd vinden!).

Heevis
Aquariumcentrum Helmond
U koopt toch ook
bij onze

Chrisgarnalenshop
Poko Voer
Hier had uw

kunnen staan!
Aquarium Coenen
©2006–2016 Vivarium en auteurs. All rights reserved.
Voorpagina  Vereniging Informatie Aanmelden  Agenda District Kalender  Nieuwsbrief Archief Bibliotheek Links  Terug naar vorige pagina Naar begin van pagina