Vivarium Logo 150x90 VIVARIUM
EINDHOVEN
Voorpagina
 
Vereniging
Informatie
Aanmelden
 
Agenda
District
Kalender
 
Nieuwsbrief
Archief
Bibliotheek
Links
 
Vorige pagina

EXTERNE KALENDER

Als u nog een evenement heeft voor deze pagina, laat het dan even weten aan de

| apr | mei | juni | juli | aug | sep | okt | nov | dec | 2018 | jan | feb | mrt |

April

28 t/m 30 april: Animal Event Hilvarenbeek

Van vrijdag 28 tot en met zondag 30 april vindt Nederlands grootste dierenevenement Animal Event plaats in Event Center Beekse Bergen aan de Beekse Bergen 1 te te Hilvarenbeek, met voor jong en oud van alles te doen op dierengebied. Open van 10 tot 17 uur, toegang € 16,50, kinderen tot 12 jaar € 14,–, kinderen tot 3 jaar gratis. Parkeren € 6,–. Online kaartjes kopen met € 1,50 per kaartje korting kan op de site www.animal-event.info, waarop ook veel meer informatie te vinden is over alle activiteiten. Honden zijn ook van harte welkom en je kunt met je hond deelnemen aan diverse workshops.

29 april: Waterplantendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 29 april organiseert Zoo Zajac een waterplantendag met lezingen, workshops en aanbiedingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie op website zajac.de.

29 april: Opendeurdag Betta Buggenhout (B)

Op zaterdag 29 april organiseert Betta Buggenhout hun jaarlijkse opendeurdag, "met massa's vissen en planten voor vijver en aquarium; met gratis pannenkoeken en koffie voor alle bezoekers (van 14 tot 17 uur)," in en rond hun lokaal aan de Handelsstraat 75 te Londerzeel (Malderen, België). Open van 14 tot 19 uur. Meer informatie op www.betta.be.

30 april: Terrariumbeurs Hannover (D)

Op zondag 30 april organiseert Terrariumbeurs Hannover een terrariumbeurs in de Glashalle van het Hannover Congres Centrum aan de Theodor-Neuss-Platz 1-3 te Hannover (Duitsland) Open van 10 tot 16 uur, toegang € 7,–, kinderen van 3 tot 14 jaar € 3,–. Meer informatie op www.terrarienboerse-hannover.de.

Mei

6 en 7 mei: International Guppy Challenge Diepenbeek (B)

Op zaterdag 6 en zondag 7 mei organiseert de Guppyclub België een internationale guppyshow in hotel-restaurant De Ploeg aan de Steenweg 184 te Diepenbeek (België). Zondag vanaf 13u15 openbare veiling van de tentoongestelde guppy's. Meer informatie op guppyclub.be.

6 mei: Labyrintvissendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 6 mei organiseert Zoo Zajac een labyrintvissendag en bettatentoonstelling in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie volgt op website zajac.de.

7 mei: Terraria Gent (B)

Op zondag 7 mei organiseert TER een terrariumbeurs aan de Van Rysselberghedreef 2 in het Citadelpark B te Gent (België). Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

14 mei: Ruilbeurs Blauwe Alg Kessel (B)

Op zondag 14 mei organiseert Blauwe Alg hun jaarlijkse aquarium- en vijverruilbeurs in gemeenschapscentrum "'t Dorp" aan de Berlaarsesteenweg 4 te Kessel (België). Open van 10 tot 15 uur, toegang gratis. Meer info op website www.blauwealg.be.

14 mei: Ruilbeurs Ans (B)

Op zondag 14 mei organiseert Le Cardinal van Luik een aquarium- en vijverruilbeurs in zaal Henriette Brenu aan de Rue Gilles Magnée te Ans (België). Open van 10 tot 15 uur.

20 mei: Bijeenkomst Poecilia Maarn

Op zaterdag 20 mei organiseert Poecilia een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 12u30. Meer informatie op de website www.poecilia.nl.

21 mei: Reptilica Leiden

Op zondag 21 mei organiseert Reptilica een terrariumbeurs in de Holiday Inn aan de Haagse Schouwweg 10 te Leiden. Open van 11 tot 16 uur, toegang € 5,– voor volwassenen, 65+ en kinderen tot 12 jaar € 3,50. Meer informatie op www.reptilica.nl.

25 t/m 28 mei: Aquarium – Terrarium Show Lille (B)

Van donderdag 25 tot em met zondag 28 mei organiseert Daphnia weer hun aquarium – terrarium show, nu met als thema "Landschap", in de Oude melkerij aan de Gierlebaan te Lille (België). Open op donderdag t/m zaterdag van 13 tot 22 uur, zondag van 13 tot 18 uur, toegang € 3,–, BBAT-leden € 2,–. Meer informatie op website www.daphnia.be.

27 mei: Bijeenkomst NVC Odijk

Op zondag 27 mei organiseert de Nederlandse Vereniging van Cichlidenliefhebbers een bijeenkomst met twee lezingen en een Visbeurs in Het Dorpshuis aan het Rijneiland 7 te Odijk. Meer informatie op www.nvcweb.nl

Juni

4 juni: Internationale aquariumbeurs Belgrade (B)

Op zondag 4 juni organiseert de InterClubs Aquariophilie et Ichtyologie Francophone de elfde Grote Aquariumbeurs voor vissen, garnalen, planten en materiaal in zaal André Guisset aan de Place do Bia Bouquet 2 te Belgrade (Namen – België). Open van 10 tot 15 uur, toegang € 1,–. Meer informatie op de (franstalige) website: www.icaif.be.

9 t/m 11 juni: IRG Jaarcongres Asperen

Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 juni organiseert dit jaar de Nederlandse afdeling van het Internationaal Regenboogvissen Gezelschap het jaarlijkse IRG-congres in hotel "De Schildkamp" aan de Leerdamseweg 44 te Asperen, met op zaterdagochtend van 10 tot 12 uur een grote visbeurs en op zaterdagmiddag en zondagochtend een aantal lezingen. Meer informatie volgt op www.irg-nederland.nl en www.irg-online.de.

11 juni: Reptilica Roosendaal

Op zondag 11 juni organiseert Reptilica een terrariumbeurs in het Metsj Point aan De Stok 12 te Roosendaal. Open van 11 tot 16 uur, toegang € 5,– voor volwassenen, 65+ en kinderen tot 12 jaar € 3,50. Meer informatie op www.reptilica.nl.

11 juni: Houtlandse ruilbeurs Torhout (B)

Op zondag 11 juni organiseert Skalaar Torhout de twintigste Houtlandse aquarium, terrarium en vijver ruilbeurs in zaal "Sparrenhove" aan de Herderstraat 3 te Torhout (België). Open van 9u30 tot 16 uur, gratis toegang. Info: www.skalaar.be.

17 juni: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 17 juni organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

24 juni: Betta topdag met beurs Malderen (B)

Op zaterdag 24 juni organiseert Betta een grote openluchtbeurs in en rond hun lokaal aan de Handelsstraat 75 te Malderen (België). Open vanaf 14 uur, barbecue open vanaf 17 uur, toegang gratis. Meer informatie op www.betta.be.

25 juni: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 25 juni organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Expo Center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

Juli

2 juli: LimBeurs 2017 GEANNULEERD

Wegens grote renovatiewerken aan de gebouwen van Don Bosco zal er in 2017 geen LimBeurs kunnen doorgaan. De 28e editie van de Lim(burgse-ruil)Beurs zal plaatsvinden op de eerste zondag van juli in 2018. Meer informatie op website www.limbeurs.be.

2 juli: Reptielenbeurs Dortmund (D)

Op zondag 2 juli organiseert Reptilienboersen.de de 49e internationale terrariumbeurs in de Fredenbaumhalle 1 aan de Burgweg 16-22 2 te Dortmund (Duitsland). Reptielen, amfibieën, insecten, spinnen, slangen, schildpadden, kikkers, hagedissen, terraria, literatuur, planten, toebehoren, voedseldieren en nog veel meer. Open van 11 tot 15 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 12 jaar € 2,–.

Augustus

19 t/m 21 augustus: Siervisshow Schoten (B)

Van zaterdag 19 tot en met maandag 21 augustus organiseert Pristella - Schoten haar siervisshow 2017 met permanente ruilbeurs in zaal Don Bosco aan de Hendrik Consciencestraat 2 te Schoten (België). Met permanente ruilbeurs. Open van 10 tot 18 uur, maandag vanaf 14 uur. Meer informatie op www.ahvpristella.be.

20 augustus: Terrarium Hasselt (B)

Op zondag 20 augustus organiseert TER een terrariumbeurs in ontmoetingscentrum Rapertingen aan de Luikersteenweg 395 te Hasselt (België). Ook dit jaar weer speciale aandacht voor Bonsai en orchideeën Open van 11 tot 15 uur, toegang € 5,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

25 t/m 27 augustus: tentoonstelling Killi Fish Nederland Asperen

Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus organiseert Killi Fish Nederland al weer de veertigste Killi Fish Nederland Tentoonstelling, ook dit jaar weer in partycentrum "De Schildkamp" aan de Leerdamseweg 44 te Asperen. Ook dit jaar weer in samenwerking met Poecilia, de vereniging levendbarende tandkarpers. Toegang gratis, op zaterdag open van 10 uur tot 18 uur, met diverse lezingen en om 16 uur een veiling van nieuwe en zeldzame soorten. Op zondag is de tentoonstelling open van 9 uur tot 10u30, om 11 uur volgt de veiling van de tentoongestelde vissen. Meer informatie is te vinden op de website www.killifishnederland.nl.

26 augustus t/m 3 september: Tentoonstelling Tongerlo (B)

Van zaterdag 26 augustus tot en met zondag 3 september organiseert Gracilis Westerlo de Gracilis Aquariumshow 2017 in de parochiezaal aan het De Trannoyplein 5 (aan de kerk) te Tongerlo (België) Open op zaterdag en zondag van 10 tot 22 uur, weekdagen van 17 tot 22 uur. Meer informatie op www.graciliswesterlo.be.

27 augustus: Aquarium-, terrarium- & vijverbeurs Oostende (B)

Op zondag 27 augustus organiseert Oostende Platy de 21e editie van de "Aquarium-, Terrarium- en vijver beurs van de kust" in Dienstencentrum "De Schelpe" aan de Elisabethlaan/Schelpenstraat 32 te Oostende (België). Ook met Bonsaï en orchideeën. Open van 10 tot 16 uur, toegang gratis.

September

16 september: Bijeenkomst WAP Maarn

Op zaterdag 16 september organiseert de Werkgroep Aquatische Planten een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 11 uur.

17 september: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 17 september organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Expo Center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

30 september t/m 2 oktober: Aqua Expo dagen 2017 Dortmund (D)

Van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober organiseert Megazoo de Aqua Expo dagen 2017, een informatie- en verkoopbeurs in de Galopprennbahn aan de Rennweg 70 te Dortmund Wabel (Duitsland), met de Duitse Internationale Garnalen Contest en de Europese Nano Aquascapingdag Competition. Open van 10 tot 18 uur, toegang € 8,50;, kinderen tot 12 jaar gratis. Meer informatie op website www.aqua-expo-tage.de.

Oktober

1 oktober: Reptielenbeurs Recklinghausen (D)

Op zondag 1 oktober organiseert Reptilienboersen.de een internationale terrariumbeurs in de Vestlandhalle aan de Kurt-Oster-Strasse 2 te Recklinghausen (Duitsland). Reptielen, amfibieën, insecten, spinnen, slangen, schildpadden, kikkers, hagedissen, terraria, literatuur, planten, toebehoren, voedseldieren en nog veel meer. Open van 11 tot 15 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 12 jaar € 2,–.

6 en 7 oktober: Cichlidendagen Duisburg (D)

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober organiseert Zoo Zajac cichlidendagen met lezingen en productpresentaties in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). OPen op vrijdag van 10 tot 20 uur, op zaterdag van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie is te vinden op de website zajac.de.

8 oktober: Kikkerdag Nieuwegein

Op zondag 8 oktober organiseert Dendrobatidae Nederland hun 59e internationale kikkerdag in 't Veerhuis aan de Nijemonde 4 te Nieuwegein. Verkoop van nakweek gifkikkers en amfibieën, standhouders met planten (bromelia's, mossen, orchideeën etc.), terrariumbenodigdheden, boeken en nog veel meer, fruitvliegen en andere voedseldieren en natuurlijk kan er ook een hapje en drankje genuttigd worden. Open van 12 tot 16 uur, toegang € 5,–, gratis voor leden van Dendrobatidae Nederland. Meer info op website www.gifkikkerportaal.nl.

21 oktober: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 21 oktober organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

22 oktober: Terraria Zwolle

Op zondag 22 oktober organiseert TER een terrariumbeurs in de IJsselhallen aan de Rieteweg 4 te Zwolle. Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

November

4 november: Dwergcichlidendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 4 november organiseert Zoo Zajac in samenwerking met de DCG een dwergcichlidendag met lezingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie op website zajac.de.

5 november: Terraria Gent (B)

Op zondag 5 november organiseert TER een terrariumbeurs aan de Van Rysselberghedreef 2 in het Citadelpark B te Gent (België). Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

5 november: Reptielenbeurs Dortmund (D)

Op zondag 5 november organiseert Reptilienboersen.de de 49e internationale terrariumbeurs in de Fredenbaumhalle 1 aan de Burgweg 16-22 2 te Dortmund (Duitsland). Reptielen, amfibieën, insecten, spinnen, slangen, schildpadden, kikkers, hagedissen, terraria, literatuur, planten, toebehoren, voedseldieren en nog veel meer. Open van 11 tot 15 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 12 jaar € 2,–.

5 november: Terrariumbeurs Hannover (D)

Op zondag 5 november organiseert Terrariumbeurs Hannover een terrariumbeurs in de Glashalle van het Hannover Congres Centrum aan de Theodor-Neuss-Platz 1-3 te Hannover (Duitsland) Open van 10 tot 16 uur, toegang € 7,–, kinderen van 3 tot 14 jaar € 3,–. Meer informatie op www.terrarienboerse-hannover.de.

11 november: Open Dag WAP Maarn

Op zaterdag 11 november organiseert de Werkgroep Aquatische Planten een open dag in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 11 uur, zaal open vanaf 10 uur. Meer informatie op www.waterplanten.org.

18 en 19 november: Vivarium 2017 Nieuwegein

Op zaterdag 18 en zondag 19 november vindt de negende editie plaats van de Vivarium beurs. Meer informatie is te vinden op website www.vivariumbeurs.nl.

25 november: Bijeenkomst Poecilia Maarn

Op zaterdag 25 november organiseert Poecilia een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 12u30. Meer informatie op de website www.poecilia.nl.

26 november: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 26 november organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Euretco Expo center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

December

2 december: Ongewerveldendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 2 december organiseert Zoo Zajac in samenwerking met Dennerle een ongewerveldendag met lezingen, produktpresentaties en een garnalententoonstelling in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie op website zajac.de.

16 december: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 16 december organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

Januari 2018

Februari 2018

Maart 2018

4 maart 2018: Daphnia AquaVaria Voorjaarsbeurs Boxtel

Op zondag 4 maart 2018 organiseert Daphnia de AquaVaria Voorjaarsbeurs in gemeenschapshuis "De Walnoot" aan de Reginahof 1 (zijstraat van de Van Beekstraat) te Boxtel. Open van 10 tot 15 uur. Meer informatie volgt op www.daphniaboxtel.nl.

Geraadpleegde sites voor deze kalender:

De redactie van Vivarium onderhoudt in de nieuwsbrief een externe evenementenkalender. Op deze webpagina plaatsen we dezelfde informatie. Omdat we hier niet, zoals in de per post gestuurde nieuwsbrief, gebonden zijn aan een maximum aantal pagina's zal deze webpagina meer (latere) evenementen weergeven dan de nieuwsbrief, maar in principe zullen alle evenementen ook in onze nieuwsbrief worden gepubliceerd (als we ze op tijd vinden!).

Heevis
U koopt toch ook
bij onze

Aquariumcentrum Helmond
Chrisgarnalenshop
Hier had uw

kunnen staan!
Aquarium Coenen
©2006–2017 Vivarium en auteurs. All rights reserved.
Voorpagina  Vereniging Informatie Aanmelden  Agenda District Kalender  Nieuwsbrief Archief Bibliotheek Links  Terug naar vorige pagina Naar begin van pagina