Vivarium Logo 150x90 VIVARIUM
EINDHOVEN
Voorpagina
 
Vereniging
Informatie
Aanmelden
 
Agenda
District
Kalender
 
Nieuwsbrief
Archief
Bibliotheek
Links
 
Vorige pagina

EXTERNE KALENDER

Als u nog een evenement heeft voor deze pagina, laat het dan even weten aan de

| feb | mrt | apr | mei | juni | juli | aug | sep | okt | nov | dec | 2017 | jan |

13 februari: Guppy- en andere levendbarendendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 13 februari organiseert Zoo Zajac een guppytentoonstelling en aanbiedingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie volgt op website zajac.de.

20 februari: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 20 februari organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

27 februari: Bijeenkomst Poecilia Maarn

Op zaterdag 27 februari organiseert Poecilia een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 12u30. Meer informatie op de website www.poecilia.nl.

27 februari: ADA Aquascapingdag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 27 februari organiseert Zoo Zajac in samenwerking met de firma Aqua Design Amano (ADA) een aquascapingdag in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie is te vinden op website zajac.de.

5 maart: Nationale Cichlidendag 2015 Odijk

Op zaterdag 5 maart organiseert de NVC weer de Nationale Cichlidendag in Dorpshuis Odijk aan het Rijneiland 7 te Odijk, aanvang 10 uur. Meer informatie op www.nvcweb.nl.

6 maart: Terraria Hasselt (B)

Op zondag 6 maart organiseert TER een terrariumbeurs in Ontmoetingscentrum Rapertingen aan de Luikersteenweg 395 te Hasselt (België). Open van 11 tot 15 uur, toegang € 5,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

12 maart: Bijeenkomst WAP Maarn

Op zaterdag 12 maart organiseert de Werkgroep Aquatische Planten een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 11 uur.

12 maart: Regenboogvissendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 12 maart organiseert Zoo Zajac een regenboogvissendag met lezingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie op website zajac.de.

13 maart: Beurs Baudour (B)

Op zondag 13 maart organiseert Le Botia Club de Saint-Ghislain met de Cercle de Pisciculture de Jemappes hun tweede aquariumbeurs in de Salle Polyvalente du Parc de Baudour aan de Rue du parc te Baudour (België). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 3,– inclusief gratis consumptie. Meer informatie op http://botiaclub.wix.com/botiaclub

19 maart: bijeenkomst IRG landsgroep België Klein-Willebroek (B)

Op zaterdag 19 maart organiseert de landsgroep België van het Internationaal Regenboogvissen Gezelschap een bijeenkomst met ruilbeurs en lezing in het lokaal van aquariumvereniging De Minor aan de Schoolstraat 24 te Klein-Willebroek (België). Meer informatie via website www.regenboogvissen.be.

19 maart: Uitslagavond districtskeuring Boxtel

Op zaterdag 19 maart organiseert Daphnia Boxtel de uitslagavond van de districtskeuring van het district Brabant van de NBAT in "De Walnoot" aan de Reginahof 1 te Boxtel. Aanvang 19 uur, deelname aan Chinees buffet kost € 15,– per persoon.

20 maart: Ruilbeurs Izegem (B)

Op zondag 20 maart organiseert Danio Rerio Izegem een vijver-, aquarium- en terrarium-beurs in de zaal "Iso" aan het Sint-Jorisstraat 62 te Izegem (België). Open van 9 tot 16 uur, gratis toegang. Meer informatie op website www.daniorerio.be.

20 maart: Belgian Shrimp Contest Izegem (B)

Op zondag 20 maart organiseert Shrimp Contest een garnalenwedstrijd in de zaal "Iso" aan het Sint-Jorisstraat 62 te Izegem (België). Open van 9 tot 16 uur, gratis toegang. Meer informatie op website www.shrimp-bkcontest.be.

2 april: Zeewaterdag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 2 april organiseert Zoo Zajac een zeewaterdag met lezingen en productpresentaties in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie op website zajac.de.

16 april: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 16 april 2016organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

17 april: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 17 april organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Expo Center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

30 april: Opendeurdag Betta Buggenhout (B)

Op zaterdag 30 april organiseert Betta Buggenhout hun jaarlijkse opendeurdag, "met massa's vissen en planten voor vijver en aquarium; met gratis pannenkoeken en koffie voor alle bezoekers (van 14 tot 17 uur)," in en rond hun lokaal aan de Handelsstraat 75 te Londerzeel (Malderen, België). Open van 14 tot 19 uur. Meer informatie op www.betta.be.

30 april: Waterplantendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 30 april organiseert Zoo Zajac een waterplantendag met lezingen, workshops en aanbiedingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie op website zajac.de.

1 mei: Terrariumbeurs Hannover (D)

Op zondag 1 mei organiseert Terrariumbeurs Hannover een terrariumbeurs in de Glashalle van het Hannover Congres Centrum aan de Theodor-Neuss-Platz 1-3 te Hannover (Duitsland) Open van 10 tot 16 uur, toegang € 7,–, kinderen van 3 tot 14 jaar € 3,–. Meer informatie op www.terrarienboerse-hannover.de.

5 t/m 8 mei: 2e Internationaal Aquarium Treffen Hasselt (B)

Van donderdag 5 tot en met zondag 8 mei organiseren De Discusvrienden en Tanichthys Hasselt in samenwerking met GuppyClub.be het tweede Internationaal Aquarium Treffen met het tiende Discuskampioenschap, een vivarium show en de Europese Guppy doorgang in Ontmoetingscentrum Rapertingen aan de Luikersteenweg 395 te Hasselt (België). Open van 10 tot 22 uur, op zondag tot 17 uur. Toegang € 5,–, kinderen tot 12 jaar gratis. € 2,– korting voor BBAT- en NBAT-leden. Meer informatie op www.discusvrienden.com en www.tanichthys.be.

6 t/m 8 mei: Animal Event Hilvarenbeek

Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 mei vindt Nederlands grootste dierenevenement Animal Event plaats in Event Center Beekse Bergen aan de Beekse Bergen 1 te te Hilvarenbeek, met voor jong en oud van alles te doen op dierengebied. Open van 10 tot 17 uur, toegang € 15,50, kinderen tot 12 jaar € 13,–, kinderen tot 3 jaar gratis. Parkeren € 5,–. Online kaartjes kopen met € 1,50 per kaartje korting kan op de site www.animal-event.info, waarop ook veel meer informatie te vinden is over alle activiteiten. Honden zijn ook van harte welkom en je kunt met je hond deelnemen aan diverse workshops.

7 mei: Labyrintvissendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 7 mei organiseert Zoo Zajac een labyrintvissendag en bettatentoonstelling in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie volgt op website zajac.de.

8 mei: Terraria Gent (B)

Op zondag 8 mei organiseert TER een terrariumbeurs aan de Van Rysselberghedreef 2 in het Citadelpark B te Gent (België). Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

21 mei: Bijeenkomst Poecilia Maarn

Op zaterdag 21 mei organiseert Poecilia een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 12u30. Meer informatie op de website www.poecilia.nl.

29 mei: Ruilbeurs Blauwe Alg Kessel (B)

Op zondag 29 mei organiseert Blauwe Alg hun jaarlijkse aquarium- en vijverruilbeurs in gemeenschapscentrum "'t Dorp" aan de Berlaarsesteenweg 4 te Kessel (België). Open van 10 tot 15 uur, toegang gratis. Meer info op website www.blauwealg.be.

29 mei: Internationale aquariumbeurs Belgrade (B)

Op zondag 29 mei organiseert de InterClubs Aquariophilie et Ichtyologie Francophone de tiende Grote Aquariumbeurs in zaal André Guisset aan de Rue do Bia Bouquet 2 te Belgrade (Namen – België). Open van 10 tot 15 uur, toegang € 3,–. Meer informatie op de (franstalige) website: www.icaif.be.

5 juni: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 5 juni organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Expo Center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

18 juni: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 18 juni organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

25 juni: Betta topdag met beurs Malderen (B)

Op zaterdag 25 juni organiseert Betta een grote openluchtbeurs in en rond hun lokaal aan de Handelsstraat 75 te Malderen (België). Open vanaf 14 uur, barbecue open vanaf 17 uur, toegang gratis Meer informatie op www.betta.be.

3 juli: 27e LimBeurs Houthalen-Helchteren (B)

Op zondag 3 juli organiseert de federatie van aquarium- en terrariumklubs uit Limburg van de BBAT de 27e LimBeurs in instituut Don Bosco aan de Don Boscostraat 6 te Houthalen-Helchteren (België). Meer informatie op website www.limbeurs.be.

19 t/m 21 augustus: Holland Koi Show Arcen

Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 augustus organiseert de Nishikigoi Vereniging Nederland de jaarlijkse Holland Koi Show in de Kasteeltuinen van Arcen aan de Lingsforterweg 26 te Arcen. Kijk voor meer informatie op www.hollandkoishow.nl.

19 t/m 21 augustus: Holland Betta Show Arcen

Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 augustus organiseert Bettas4all de zevende Holland Betta Show in de tent van de Holland Aquarium Show op de Holland Koi Show in de Kasteeltuinen van Arcen aan de Lingsforterweg 26 te Arcen. Kijk voor meer informatie op www.bettas4all.nl.

21 augustus: Terrarium Hasselt (B)

Op zondag 21 augustus organiseert TER een terrariumbeurs in ontmoetingscentrum Rapertingen aan de Luikersteenweg 395 te Hasselt (België). Ook dit jaar weer speciale aandacht voor Bonsai en orchideeën Open van 11 tot 15 uur, toegang € 5,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

26 t/m 28 augustus: tentoonstelling Killi Fish Nederland Asperen

Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 augustus organiseert Killi Fish Nederland al weer de veertigste Killi Fish Nederland Tentoonstelling, ook dit jaar weer in partycentrum "De Schildkamp" aan de Leerdamseweg 44 te Asperen. Meer informatie is te vinden op de website www.killifishnederland.nl.

28 en 29 augustus: Tilburgse Terrarium Dagen

De Tilburgse Terrarium Vereniging en Dierenpark De Oliemeulen organiseren op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2016 de Tilburgse Terrarium Dagen in Dierenpark De Oliemeulen aan de Reitse Hoevenstraat 30 te Tilburg. 1500 vierkante meter aan stands met verenigingen, reptielen, geleedpotigen, amfibieën en benodigdheden. Open van 10 tot 17 uur. Meer informatie en een kortingsbon zijn te vinden op www.oliemeulen.nl

18 september: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 18 september organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Expo Center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

7 en 8 oktober: Discusdagen Duisburg (D)

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober organiseert Zoo Zajac discusdagen met lezingen en productpresentaties in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Gedetailleerde informatie is te vinden op de website zajac.de.

15 oktober: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 15 oktober organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

23 oktober: Terraria Zwolle

Op zondag 23 oktober organiseert TER een terrariumbeurs in de IJsselhallen aan de Rieteweg 4 te Zwolle. Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

5 november: Dwergcichlidendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 5 november organiseert Zoo Zajac in samenwerking met de DCG-Niederrhein een dwergcichlidendag met lezingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie op website zajac.de.

6 november: Terraria Gent (B)

Op zondag 6 november organiseert TER een terrariumbeurs aan de Van Rysselberghedreef 2 in het Citadelpark B te Gent (België). Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

19 november: Bijeenkomst Poecilia Maarn

Op zaterdag 19 november organiseert Poecilia een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 12u30. Meer informatie op de website www.poecilia.nl.

19 en 20 november: Vivarium 2015 Nieuwegein

Op zaterdag 19 en zondag 20 november vindt de achtste editie plaats van de Vivarium beurs, ook nu in de "Beursfabriek" aan de Symfonielaan 1 te Nieuwegein. Meer informatie is te vinden op website www.vivariumbeurs.nl.

3 december: Ongewerveldendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 3 december organiseert Zoo Zajac een ongewerveldendag met lezingen, produktpresentaties en een grote garnalententoonstelling in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie volgt op website zajac.de.

4 december: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 4 december organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Euretco Expo center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

17 december: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 17 december organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

Geraadpleegde sites voor deze kalender:

De redactie van Vivarium onderhoudt in de nieuwsbrief een externe evenementenkalender. Op deze webpagina plaatsen we dezelfde informatie. Omdat we hier niet, zoals in de per post gestuurde nieuwsbrief, gebonden zijn aan een maximum aantal pagina's zal deze webpagina meer (latere) evenementen weergeven dan de nieuwsbrief, maar in principe zullen alle evenementen ook in onze nieuwsbrief worden gepubliceerd (als we ze op tijd vinden!).

Heevis
Aquariumcentrum Helmond
U koopt toch ook
bij onze

Chrisgarnalenshop
Poko Voer
Hier had uw

kunnen staan!
Aquarium Coenen
©2006–2016 Vivarium en auteurs. All rights reserved.
Voorpagina  Vereniging Informatie Aanmelden  Agenda District Kalender  Nieuwsbrief Archief Bibliotheek Links  Terug naar vorige pagina Naar begin van pagina