Vivarium Logo 150x90 VIVARIUM
EINDHOVEN
Voorpagina
 
Vereniging
Informatie
Aanmelden
 
Agenda
District
Kalender
 
Nieuwsbrief
Archief
Bibliotheek
Links
 
Vorige pagina

EXTERNE KALENDER

Als u nog een evenement heeft voor deze pagina, laat het dan even weten aan de

| mei | juni | juli | aug | sep | okt | nov | dec | 2017 | jan | feb | mrt | apr |

29 mei: Ruilbeurs Blauwe Alg Kessel (B)

Op zondag 29 mei organiseert Blauwe Alg hun jaarlijkse aquarium- en vijverruilbeurs in gemeenschapscentrum "'t Dorp" aan de Berlaarsesteenweg 4 te Kessel (België). Open van 10 tot 15 uur, toegang gratis. Meer info op website www.blauwealg.be.

29 mei: Internationale aquariumbeurs Belgrade (B)

Op zondag 29 mei organiseert de InterClubs Aquariophilie et Ichtyologie Francophone de tiende Grote Aquariumbeurs in zaal André Guisset aan de Rue do Bia Bouquet 2 te Belgrade (Namen – België). Open van 10 tot 15 uur, toegang € 3,–. Meer informatie op de (franstalige) website: www.icaif.be.

4 en 5 juni: Aquariumtentoonstelling Berendrecht (B)

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni organiseren de Antwerpse aquariumverenigingen de tentoonstelling "Antwerpen onder water" van de AFBBAT verenigingen, in de "Bomenbank van de stand Antwerpen" aan de Antwerpsebaan 110 te Berendrecht (België). Open van 10 tot 18 uur.

4 en 5 juni: Open Tuin- en Vijverweekend Berendrecht (B)

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni organiseren de Antwerpse aquariumverenigingen een open tuin- en vijverweekend in Berendrecht, Zandvliet en Lillo vanuit de "Bomenbank van de stand Antwerpen" aan de Antwerpsebaan 110 te Berendrecht (België). Open van 10 tot 18 uur, meer informatie op www.opentuinenvijverweekend.be

5 juni: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 5 juni organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Expo Center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

5 juni: Houtlandse ruilbeurs Torhout (B)

Op zondag 5 juni organiseert Skalaar Torhout de achttiende Houtlandse aquarium, terrarium en vijver ruilbeurs in zaal "Sparrenhove" aan de Herderstraat 3 te Torhout (België). Open van 9u30 tot 16 uur, gratis toegang. Info: www.skalaar.be.

18 juni: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 18 juni organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

25 juni: Betta topdag met beurs Malderen (B)

Op zaterdag 25 juni organiseert Betta een grote openluchtbeurs in en rond hun lokaal aan de Handelsstraat 75 te Malderen (België). Open vanaf 14 uur, barbecue open vanaf 17 uur, toegang gratis Meer informatie op www.betta.be.

3 juli: 27e LimBeurs Houthalen-Helchteren (B)

Op zondag 3 juli organiseert de federatie van aquarium- en terrariumklubs uit Limburg van de BBAT de aloude LimBeurs in instituut Don Bosco aan de Don Boscostraat 6 te Houthalen-Helchteren (België). Open van 10 tot 16 uur, toegang volwassenen € 5,–, op vertoon BBAT-kaart € 4,– en kinderen tot 12 jaar gratis. Meer informatie op website www.limbeurs.be.

19 t/m 21 augustus: Holland Koi Show Arcen

Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 augustus organiseert de Nishikigoi Vereniging Nederland de jaarlijkse Holland Koi Show in de Kasteeltuinen van Arcen aan de Lingsforterweg 26 te Arcen. Kijk voor meer informatie op www.hollandkoishow.nl.

19 t/m 21 augustus: Holland Betta Show Arcen

Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 augustus organiseert Bettas4all de zevende Holland Betta Show in de tent van de Holland Aquarium Show op de Holland Koi Show in de Kasteeltuinen van Arcen aan de Lingsforterweg 26 te Arcen. Kijk voor meer informatie op www.bettas4all.nl.

21 augustus: Terrarium Hasselt (B)

Op zondag 21 augustus organiseert TER een terrariumbeurs in ontmoetingscentrum Rapertingen aan de Luikersteenweg 395 te Hasselt (België). Ook dit jaar weer speciale aandacht voor Bonsai en orchideeën Open van 11 tot 15 uur, toegang € 5,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

26 t/m 28 augustus: tentoonstelling Killi Fish Nederland Asperen

Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 augustus organiseert Killi Fish Nederland al weer de veertigste Killi Fish Nederland Tentoonstelling, ook dit jaar weer in partycentrum "De Schildkamp" aan de Leerdamseweg 44 te Asperen. Meer informatie is te vinden op de website www.killifishnederland.nl.

28 augustus: Aquarium-, terrarium- & vijverbeurs Oostende (B)

Op zondag 28 augustus organiseert Oostende Platy de twintigste editie van de "Aquarium-, Terrarium- en vijver beurs van de kust" in Dienstencentrum "De Schelpe" aan de Elisabethlaan/Schelpenstraat 20 te Oostende (België). Ook met Bonsaï en orchideeën. Open van 10 tot 16 uur, toegang gratis.

18 september: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 18 september organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Expo Center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

24 en 25 september: Het Watergala 2016 Nieuwegein

Op zaterdag 24 en zondag 25 september organiseren Aquavaria en Koi2000 het Watergala 2016 in de "Beursfabriek" aan de Symfonielaan 1 te Nieuwegein. Nadere informatie volgt. Inschrijven kan via www.aquavaria.nl/standhouders-watergala-2016/

25 september: Naturaria fair 2015 Antwerpen (B)

Op zondag 25 september organiseren Terra en Aquatom alweer de veertiende Naturaria fair in het bouwcentrum van de Antwerp Expo aan de J. v. Rijswijcklaan 191 te Antwerpen (België). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 9,–. Info: www.naturaria-fair.be.

7 en 8 oktober: Discusdagen Duisburg (D)

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober organiseert Zoo Zajac discusdagen met lezingen en productpresentaties in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Gedetailleerde informatie is te vinden op de website zajac.de.

15 oktober: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 15 oktober organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

23 oktober: Terraria Zwolle

Op zondag 23 oktober organiseert TER een terrariumbeurs in de IJsselhallen aan de Rieteweg 4 te Zwolle. Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

5 november: Dwergcichlidendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 5 november organiseert Zoo Zajac in samenwerking met de DCG-Niederrhein een dwergcichlidendag met lezingen in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie op website zajac.de.

6 november: Terraria Gent (B)

Op zondag 6 november organiseert TER een terrariumbeurs aan de Van Rysselberghedreef 2 in het Citadelpark B te Gent (België). Open van 11 tot 16 uur, toegang € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

10 t/m 13 november: Aquariumshow Olmen-Balen (B)

Van donderdag 10 tot en met zondag 13 november organiseren aquariumclub Zilverhaai Beringen en de Olmense Zoo de aquariumshow "Olmense Zoo Onderwater" in de Olmense Zoo aan de Bukenberg 45 te Olmen-Balen (België). De aquariumshow is open via een aparte ingang van 10 tot 20 uur, toegang € 6,–, toegang voor de zoo en de aquariumshow samen € 12,50, de Zoo is open van 10 tot 16 uur. Meer informatie op www.zilverhaai.be en www.olmensezoo.be.

13 november: Dag van de Kweekcentrale Leuven (B)

Op zondag 13 november organiseert De Siervis Leuven alweer de 23e "Dag van de Kweekcentrale," de grote hobbybeurs in hun lokaal aan de Kolonel Begaultlaan 15 te Wilsele-Leuven (België). "Zoals steeds kan je ook nu weer kiezen uit een ruim aanbod aan vissen, planten en aquariummateriaal, U aangeboden door bekende standhouders uit binnen- en buitenland." Open van 10 tot 16 uur, toegang gratis. Meer informatie op website www.desiervis.be.

19 november: Bijeenkomst Poecilia Maarn

Op zaterdag 19 november organiseert Poecilia een ledenbijeenkomst in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 12u30. Meer informatie op de website www.poecilia.nl.

19 en 20 november: Vivarium 2016 Nieuwegein

Op zaterdag 19 en zondag 20 november vindt de achtste editie plaats van de Vivarium beurs, ook nu in de "Beursfabriek" aan de Symfonielaan 1 te Nieuwegein. Meer informatie is te vinden op website www.vivariumbeurs.nl.

3 december: Ongewerveldendag Zajac Duisburg (D)

Op zaterdag 3 december organiseert Zoo Zajac een ongewerveldendag met lezingen, produktpresentaties en een grote garnalententoonstelling in hun zaak aan de Konrad-Adenauer-ring 6 te Duisburg (Duitsland). Open van 9 tot 20 uur, toegang gratis. Meer informatie volgt op website zajac.de.

4 december: Terraria Houten (Utrecht)

Op zondag 4 december organiseert TER "Nederlands grootste terrariumevenement" in het Euretco Expo center aan de Meidoornkade 24 te Houten (Utrecht). Open van 10 tot 16 uur, toegang € 10,–, kinderen tot 12 jaar en 65+ € 6,–, kinderen tot 5 jaar gratis. Meer informatie op www.vhm-events.com.

17 december: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 17 december organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

2017

18 februari 2017: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 18 februari 2017 organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

15 april 2017: Bijeenkomst met visbeurs KFN Maarn

Op zaterdag 15 april 2017 organiseert Killi Fish Nederland een ledenbijeenkomst met lezing, loterij en visbeurs in de "Twee Marken" aan het Trompplein 5 te Maarn. Aanvang 13 uur. Meer informatie op www.killifishnederland.nl.

Geraadpleegde sites voor deze kalender:

De redactie van Vivarium onderhoudt in de nieuwsbrief een externe evenementenkalender. Op deze webpagina plaatsen we dezelfde informatie. Omdat we hier niet, zoals in de per post gestuurde nieuwsbrief, gebonden zijn aan een maximum aantal pagina's zal deze webpagina meer (latere) evenementen weergeven dan de nieuwsbrief, maar in principe zullen alle evenementen ook in onze nieuwsbrief worden gepubliceerd (als we ze op tijd vinden!).

Heevis
Aquariumcentrum Helmond
U koopt toch ook
bij onze

Chrisgarnalenshop
Poko Voer
Hier had uw

kunnen staan!
Aquarium Coenen
©2006–2016 Vivarium en auteurs. All rights reserved.
Voorpagina  Vereniging Informatie Aanmelden  Agenda District Kalender  Nieuwsbrief Archief Bibliotheek Links  Terug naar vorige pagina Naar begin van pagina